În minutul 44 al partidei de la Berlin, fanii gazdelor au afișat bannere împotriva patronului miliardar al lui Hoffenheim, acesta fiind acuzat că a creat un club artificial, fără istorie, care, în opinia ultrașilor, nu are ce căuta în Bundesliga.
În momentul în care fanii lui Union Berlin au afișat banner-ul, jucătorii au fugit către peluză, iar liderul galeriei a coborât pe teren pentru a discuta cu aceștia. După un scurt dialog cu suporterii, fotbaliștii lui Union au intrat la vestiare. După aproximativ 9 minute, partida a fost reluată. În final, meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2, după golurile înscrise de Andersson (min. 41) și Friedrich (min. 57) pentru Union Berlin și Gerhardt (min. 60) și Weghorst (min. 81) pentru Wolfsburg.
https://i.eurosport.com/2013/04/15/990817.jpg
Bundesliga
Barcelona, super-înlocuitor pentru Lewandowski! Atacantul de 17 ani are un sezon de vis
06/11/2022 LA 10:40

Protest inedit al jucătorilor, în Hoffenheim - Bayern

În ciuda faptului că favoriții lor prestau un fotbal încântător, suporterii bavarezei au ridicat mai multe bannere ofensatoare la adresa lui Dietmar Hopp, patronul miliardar al lui Hoffeheim. Acesta a avut probleme în trecut și cu fanii lui Dortmund, fiind acuzat că a creat un club artificial, fără istorie, care, în opinia ultrașilor, nu are ce căuta în Bundesliga.
Arbitrul a întrerupt partida și le-a transmis susținătorilor lui Bayern că va suspenda meciul definitiv, dacă nu vor renunța la bannerele imposibil de reprodus. Nu s-a întâmplat așa, la câteva minute distanță ultrașii bavarezi ridicând din nou mesajele abjecte. Hansi Flick, antrenorul lui Bayern, a încercat să îi calmeze pe fani, iar Kahn, Rummenigge și Salihamidzic au coborât din tribune pentru a calma spiritele.
După o nouă întrerupere, s-a luat o pauză de peste 20 de minute. La reluare, jucătorii au refuzat să mai joace, în semn de protest la adresa fanilor. Ei au plimbat mingea de-a latul, pasând între ei, pentru a le transmite suporterilor că stadionul nu e cadrul pentru asemenea manifestări. În tot acest timp, fotbaliștii au aplaudat, în semn de compasiune pentru Dietmar Hopp.

Hopp nu este agreat nici de fanii Borussiei Dortmund

Nu doar suporterii lui Bayern au reacționat cu mesaje împotriva lui Dietmar Hopp, ci și cei de la Borussia Dortmund. La meciul cu Freiburg, de sâmbătă, aceștia au fost amenințați că meciul va fi întrerupt dacă nu încetează. Anterior, fanii Borussiei au primit interdicție de a face deplasări la meciurile cu Hoffenheim, după ce au protestat împotriva patronului lui Hoffenheim și în anii precedenți.
Fanii mai multor echipe din campionatul Germaniei nu-i agreează pe oamenii de afaceri care preiau echipe mici, investesc și apar peste noapte în Bundesliga. Aici se încadrează și Dietmar Hopp, care a preluat-o pe Hoffenheim în anul 2000, când echipa era în liga a 6-a, iar în numai 8 ani a promovat-o în Bundesliga.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
#VOCE Union vs Hertha sau duelul dintre Estul și Vestul Berlinului
06/11/2022 LA 06:14
Bundesliga
Bayern Munchen urcă pe primul loc în Bundesliga! Dortmund, victorie la scor cu Bochum
05/11/2022 LA 16:28