Ruben Gabrielsen, fostul său coleg de la Molde, a dezvăluit momentul în care Haaland a revenit la antrenamente complet schimbat din punct de vedere fizic. Dacă până atunci colegii râdeau de el că era scund și nu avea masă musculară, aceștia au avut o surpriză imensă când l-au revăzut pe puștiul norvegian.
"Când a sosit la club, Haaland era scund, slab dezvoltat și nu juca foate bine. Mă gândeam că va putea să evolueze numai la nivelul campionatului din Norvegia. Apoi, a urmat o perioadă în care a fost accidentat și nu l-am mai văzut multă vreme.
În momentul în care a revenit ne-a surprins pe toți: era uriaș și arăta ca un adevărat animal. Ne alerga și ne epuiza pe toți la antrenament. Uneori pur și simplu începeam să râdem, spunând: 'Cine e tipul ăsta?'. Până într-o zi când s-a lansat în fotbalul mare.", a povestit Gabrielsen, pentru Get French Football.
Premier League
"Ferguson și-a încălcat promisiunea!". Povestea din spatele transferului lui Berbatov la United
11/04/2020 LA 18:36
În prezent, Haaland are o înălțime de 1.94 metri.

"Eu și colegii râdeam de Haaland"

Haaland a ajuns la Borussia Dortmund în această iarnă, iar debutul său a fost extraordinar: 12 goluri în 11 apariții. Atacantul norvegian și-a continuat evoluțiile excelente reușite în tricoul lui Salzburg în sezonul trecut, iar acum a stârnit interesul cluburilor gigantice din Europa.
Gabrielsen a povestit abilitatea lui Haaland de a face diferența în timpul meciurilor din campionatul Norvegiei, chiar dacă nu reușea să înscrie vreun gol în timpul antrenamentelor din săptămâna respectivă:
"Uneori, Haaland nu reușea să marcheze timp de o săptămână la antrenamente. Eu și colegii râdeam de el, iar când venea ora meciului vedeam că e titular. Pur și simplu nu îmi venea să cred. Țin minte că a intrat pe teren și a marcat 4 goluri în 50 de minute. De atunci lucrurile au mers doar în sus. Cred că Haaland ne-a învățat pe toți o lecție importantă: când te afli într-o perioadă dificilă, muncește și mai mult. Jucătorii tineri pot învăța ceva din asta.", a mai spus Gabrielsen.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
"Avea nevoie de un tub de oxigen!". Momentul în care Ronaldo i-a speriat pe jucătorii lui United
11/04/2020 LA 15:42
Bundesliga
Lewandowski și Haaland, bătuți. Nkunku, desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
17/05/2022 LA 08:35