Leroy Sane s-a aflat în atenția campioanei Germaniei mai bine de un an, timp în care oficialii lui Bayern n-au ezitat să-și facă cunoscut interesul. Atacantul lui City s-a accidentat la primul meci al sezonului, în Supercupa Angliei, și a lipsit o lungă perioadă din primul "11" al lui Pep Guardiola. Mai multe voci din presă susțineau că City și Bayern negociază un schimb între David Alaba și Sane, însă bavarezii au negat această ipoteză, deși fundașul austriac se află pe final de contract cu trupa din Munchen.
Chiar Karl-Heinz Rummenigge, președintele lui Bayern, a fost cel care a dezmințit zvonurile respective:
"Am auzit zvonuri conform cărora Bayern ar dori să-l ofere pe Alaba în schimbul lui Sane. Acestea sunt povești și nu au legătură cu realitatea. Schimbul respectiv nu reprezintă o opțiune pentru noi, aici nu suntem la bazar.", a spus Rummenigge, pentru TZ.
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM 2 ORE

"Salariile și transferurile vor fi reevaluate"

În cadrul aceluiași interviu, președintele lui Bayern Munchen a oferit și ultimele amănunte legate de situația financiară a clubului:
"Nimeni nu știe exact cum va fi afectat fotbalul în următoarele luni din cauza pandemiei de coronavirus. În aceste condiții, trebuie să punem subiectul transferurilor pe pauză. Totuși, vă pot spune un lucru sigur: salariile și sumele de transfer vor fi reevaluate de toate cluburile din Europa. Cererea și oferta se vor regulariza, iar piața va fi ajustată.", a mai adăugat președintele lui Bayern.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
ACUM 3 ORE
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 15 ORE