Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Raul este chemat să salveze Schalke! Echipa a pierdut tot de la revenire și ratează Europa

Ion Alexandru

Actualizat 05/06/2020 la 13:08 GMT+3

Raul este văzut ca o soluție pentru banca tehnică a lui Schalke, echipă pentru care a jucat doi ani până în 2012. Schalke n-a mai câștigat în Bundesliga din 17 ianurie și a pierdut șansele de a prinde locurile de Europa.

2011-2012 Football Bundesliga Schalke 04 Raul

Credit imagine: dpa

Raul nu are o ofertă oficială, dar fanii, foștii jucători și șefii lui Schalke discută foarte mult această variantă. Raul este văzut ca o soluție de revitalizare a unui club care se află în topul celor mai bogate din lume, dar în acest sezon din Bundesliga are mai puține puncte decât Freiburg sau Hoffenheim. Fostul star de la Real Madrid a făcut deja acest drum printr-o mutare foarte neașteptată în 2010. Fanii din Gelsenkirchen nici nu visau să-l vadă pe Raul la Schalke, dar spaniolul a stat doi ani și a marcat 40 de goluri în tricoul albastru.

Raul ar veni tot de la Real

Raul a fost antrenorul echipei sub 15 ani a Realului, iar din vara trecută a preluat pe Real Madrid Castilla, echipa a doua a clubului. La semnarea contractului, Raul a stipulat o clauză prin care poate pleca la o echipă mare dacă are oferta pe masă.
Raul a fost cel mai bun marcator al Realului în Champions League până la venirea lui Cristiano Ronaldo și este foarte apreciat și în Germania. La chiar primul sezon ca atacant la Schalke, echipa din Gelsenkichen a ajuns până în semifinalele Champions League, în 2011. Ultimul meci al lui Raul la Schalke a fost de poveste, iar fanii germani își aduc aminte cu plăcere de momentele în care spaniolul a jucat la Schalke.
Mulți dintre fanii Realului speră ca Raul să devină în viitor antrenorul echipei de pe Bernabeu, iar o experiență la Schalke este un "antrenament" foarte bun.
Premier League revine!
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo