Raul nu are o ofertă oficială, dar fanii, foștii jucători și șefii lui Schalke discută foarte mult această variantă. Raul este văzut ca o soluție de revitalizare a unui club care se află în topul celor mai bogate din lume, dar în acest sezon din Bundesliga are mai puține puncte decât Freiburg sau Hoffenheim. Fostul star de la Real Madrid a făcut deja acest drum printr-o mutare foarte neașteptată în 2010. Fanii din Gelsenkirchen nici nu visau să-l vadă pe Raul la Schalke, dar spaniolul a stat doi ani și a marcat 40 de goluri în tricoul albastru.

Raul ar veni tot de la Real

Raul a fost antrenorul echipei sub 15 ani a Realului, iar din vara trecută a preluat pe Real Madrid Castilla, echipa a doua a clubului. La semnarea contractului, Raul a stipulat o clauză prin care poate pleca la o echipă mare dacă are oferta pe masă.
Fotbal
Ele sunt favoritele la cucerirea titlurilor în cele mai tari 5 campionate din Europa! Analiza CIES
ACUM 17 ORE
Raul a fost cel mai bun marcator al Realului în Champions League până la venirea lui Cristiano Ronaldo și este foarte apreciat și în Germania. La chiar primul sezon ca atacant la Schalke, echipa din Gelsenkichen a ajuns până în semifinalele Champions League, în 2011. Ultimul meci al lui Raul la Schalke a fost de poveste, iar fanii germani își aduc aminte cu plăcere de momentele în care spaniolul a jucat la Schalke.
Mulți dintre fanii Realului speră ca Raul să devină în viitor antrenorul echipei de pe Bernabeu, iar o experiență la Schalke este un "antrenament" foarte bun.
https://i.eurosport.com/2020/06/04/2828133.jpg
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM 19 ORE
Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
IERI LA 05:05