Takeshi Yamakodo a informat pe Twitter că un grup de fani japonezi a fost forțat să părăsească stadionul după 15 minute de la începerea meciului dintre RB Leipzig și Bayer Leverkusen.
Leipzig a luat imediat măsuri și a explicat că situația delicată din cauza coronavirusului i-a determinat să efectueze controale mai exigente de securitate însă a promis că se va revanșa față de grupul de fani japonezi.
https://i.eurosport.com/2020/03/01/2787220.jpg
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM 20 ORE
”Conform recomadărilor autorităților, personalul de securitate de la stadion a intensificat controalele privind accesul unor grupuri din cauza riscurilor. Din păcate, în acest caz, în contextul incertitudinii, s-a făcut o greșeală din partea noastră față oaspeții noștri japonezi”, a comunicat clubul.
”Am vrea să ne prezentăm astfel scuzele. Încercăm deja să intrăm în contact cu fanii și să îi invităm la următorul nostru meci de acasă”, se adaugă în comunicatul clubului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Primul campionat de top care ar putea trece la sistem cu play-off! Propunerea e total inedită
IERI LA 11:24
Bundesliga
Ronaldo și Messi, trecuți la "și alții". Jucătorul pe care Lewandowski îl admiră cel mai mult
22/09/2021 LA 09:21