Fabregas aștepta cu nerăbdare revenirea fotbalului însă consideră că atmosfera este una bizară, fanii nefiind prezenți în tribune.
”Parcă m-aș uita la o sesiune de antrenamente. Poți să auzi toți jucătorii și antrenorii cum țipă. Acum vom pune preț și mai mult pe puterea fanilor”, a scris Fabregas.
Spaniolul nu își poate explica obiceiul de la începutul meciului cu distanța dintre cei doi căpitani: ”Căpitanii își aleg terenul cu trei metri distanță între ei pentru ca apoi să se lupte pentru minge unul lângă altul..”, a scris Fabregas, care evoluează în prezent pentru AS Monaco.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
”Mă bucur că s-a întors fotbalul, cu toții aveam nevoie de asta dar va dura ceva până să ne obișnuim cu noua lume a fotbalului”, a completat el.
LIVEBLOG Bundesliga a revenit | Toată acțiunea poate fi urmărită aici!
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Nagelsmann, un antrenor fericit: o vedetă a lui Bayern prelungeşte pe 3 ani
11/01/2022 LA 13:04
Bundesliga
Kimmich a revenit la antrenamente, după ce a suferit probleme grave la plămâni din cauza Covid-19
04/01/2022 LA 12:21