Fabregas aștepta cu nerăbdare revenirea fotbalului însă consideră că atmosfera este una bizară, fanii nefiind prezenți în tribune.
”Parcă m-aș uita la o sesiune de antrenamente. Poți să auzi toți jucătorii și antrenorii cum țipă. Acum vom pune preț și mai mult pe puterea fanilor”, a scris Fabregas.
Spaniolul nu își poate explica obiceiul de la începutul meciului cu distanța dintre cei doi căpitani: ”Căpitanii își aleg terenul cu trei metri distanță între ei pentru ca apoi să se lupte pentru minge unul lângă altul..”, a scris Fabregas, care evoluează în prezent pentru AS Monaco.
Bundesliga
Lovro Zvonarek, marea speranță a fotbalului croat, a semnat cu Bayern Munchen
10/09/2021 LA 12:09
”Mă bucur că s-a întors fotbalul, cu toții aveam nevoie de asta dar va dura ceva până să ne obișnuim cu noua lume a fotbalului”, a completat el.
LIVEBLOG Bundesliga a revenit | Toată acțiunea poate fi urmărită aici!
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
"Fii atent, am aflat că Haaland se transferă acolo!". Cassano susţine că ştie sigur 2 super-mutări
09/09/2021 LA 14:12
Bundesliga
Super-afacere pentru Bayern! Nagelsmann aduce un fotbalist fantastic pentru o sumă modică
29/08/2021 LA 13:21