Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Fabregas după revenirea fotbalului: ”Este de ciudat! Acum vedem valoarea fanilor!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 16/05/2020 la 17:56 GMT+3

Cesc Fabregas urmărește și el meciurile din Bundesliga, prima competiție importantă care revine în timpul pandemiei de coronavirus.

Bundesliga a revenit, dar cu porțile închise

Credit imagine: Getty Images

Fabregas aștepta cu nerăbdare revenirea fotbalului însă consideră că atmosfera este una bizară, fanii nefiind prezenți în tribune.
”Parcă m-aș uita la o sesiune de antrenamente. Poți să auzi toți jucătorii și antrenorii cum țipă. Acum vom pune preț și mai mult pe puterea fanilor”, a scris Fabregas.
Spaniolul nu își poate explica obiceiul de la începutul meciului cu distanța dintre cei doi căpitani: ”Căpitanii își aleg terenul cu trei metri distanță între ei pentru ca apoi să se lupte pentru minge unul lângă altul..”, a scris Fabregas, care evoluează în prezent pentru AS Monaco.
”Mă bucur că s-a întors fotbalul, cu toții aveam nevoie de asta dar va dura ceva până să ne obișnuim cu noua lume a fotbalului”, a completat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo