Bayern a câștigat aseară pentru a opta oară consecutiv titlul în Bundesliga iar unul dintre membrii de bază ai echipei condusă de Hansi Flick în acest sezon a fost francezul de doar 24 de ani, Kinglsey Coman. Însă el este obișnuit deja cu marea performanță - acesta este al optulea titlu consecutiv din cariera sa.
Coman a început fotbalul mare la PSG unde a luat titlul de două ori, a mers apoi la Juventus unde a cucerit Serie A în 2015 iar din 2016 se află la Bayern Munchen, unde a câștigat titlul în fiecare din cele cinci sezoane în care a jucat la bavarezi.

Bayern Munchen, campioana din Bundesliga

Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
Bayern a câștigat aseară matematic campionatul după o victorie cu 1-0 în deplasare la Werder Bremen. Hegemonia echipei de pe Allianz Arena continuă așadar, acest al 8-lea titlu la rând venind după 11 victorii consecutive.
Cel care a marcat golul decisiv nu putea fi nimeni altul decât Robert Lewandowski, aceasta fiind a 31-a reușită a polonezului în acest sezon și cea care s-a dovedit a fi decisivă cu Bremen - nici măcar un cartonaș roșu pentru Alphonso Davies nu a stricat sărbătoarea bavarezilor.
Felul în care a câștigat Bayern acest titlu va rămâne cu siguranță în amintirile tuturor, din cauza pauzei de trei luni impusă de pandemia de coronavirus dar și datorită stilului sclipitor de joc impus de ex-interimarul Hansi Flick, cel care a preluat echipa în noiembrie după demiterea lui Niko Kovac. Bayern a fost transformată de când Flick este pe bancă.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Bundesliga
Nagelsmann, un antrenor fericit: o vedetă a lui Bayern prelungeşte pe 3 ani
11/01/2022 LA 13:04
Bundesliga
Kimmich a revenit la antrenamente, după ce a suferit probleme grave la plămâni din cauza Covid-19
04/01/2022 LA 12:21