Bayern a câștigat aseară pentru a opta oară consecutiv titlul în Bundesliga iar unul dintre membrii de bază ai echipei condusă de Hansi Flick în acest sezon a fost francezul de doar 24 de ani, Kinglsey Coman. Însă el este obișnuit deja cu marea performanță - acesta este al optulea titlu consecutiv din cariera sa.
Coman a început fotbalul mare la PSG unde a luat titlul de două ori, a mers apoi la Juventus unde a cucerit Serie A în 2015 iar din 2016 se află la Bayern Munchen, unde a câștigat titlul în fiecare din cele cinci sezoane în care a jucat la bavarezi.

Bayern Munchen, campioana din Bundesliga

Bundesliga
Lovro Zvonarek, marea speranță a fotbalului croat, a semnat cu Bayern Munchen
10/09/2021 LA 12:09
Bayern a câștigat aseară matematic campionatul după o victorie cu 1-0 în deplasare la Werder Bremen. Hegemonia echipei de pe Allianz Arena continuă așadar, acest al 8-lea titlu la rând venind după 11 victorii consecutive.
Cel care a marcat golul decisiv nu putea fi nimeni altul decât Robert Lewandowski, aceasta fiind a 31-a reușită a polonezului în acest sezon și cea care s-a dovedit a fi decisivă cu Bremen - nici măcar un cartonaș roșu pentru Alphonso Davies nu a stricat sărbătoarea bavarezilor.
Felul în care a câștigat Bayern acest titlu va rămâne cu siguranță în amintirile tuturor, din cauza pauzei de trei luni impusă de pandemia de coronavirus dar și datorită stilului sclipitor de joc impus de ex-interimarul Hansi Flick, cel care a preluat echipa în noiembrie după demiterea lui Niko Kovac. Bayern a fost transformată de când Flick este pe bancă.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Bundesliga
"Fii atent, am aflat că Haaland se transferă acolo!". Cassano susţine că ştie sigur 2 super-mutări
09/09/2021 LA 14:12
Bundesliga
Super-afacere pentru Bayern! Nagelsmann aduce un fotbalist fantastic pentru o sumă modică
29/08/2021 LA 13:21