Polonezul a înscris în acest sezon 27 de goluri în 27 de etape! Cu reușita de sâmbătă, Lewandowski l-a egalat în clasamentul Ghetei de Aur a Europei pe Ciro Immobile.
De ani buni, Lewa e la cel mai înalt nivel, iar modul în care reuşeşte să se menţină acolo e cu adevărat uimitor. La forma sa contribuie şi faptul că din punct de vedere fizic stă excepţional, lucru realizat în urma unei diete foarte minuţioase.
"Este un băiat care vrea să se perfecționeze ca jucător și, prin urmare, urmează o dietă specială, dată soţia sa care este o nutriționistă foarte cunoscută în Polonia. Robert chiar mi-a spus că momentul de cotitură din cariera sa a fost când a schimbat radical ceea ce a mâncat", şi-a început Thiago Cionek discursul, conform Corriere dello Sport.
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
ACUM 10 ORE

Regimul lui Lewandowski: ce mănâncă înainte şi după meciuri

Regimul lui Lewandowski e foarte diferit de al majorităţii fotbaliştilor, susţine fotbalistul lui Spal, care a dezvăluit ce alimente preferă prietenul său de la naţionala Poloniei, în funcţie de momentul zilei, dar şi în funcţie de proximitatea partidelor.
"În ziua meciului, mănâncă o mulțime de proteine. Și întotdeauna are ton la micul dejun și alte lucruri pe care mulţi le-ar considera "nebune". Evită tot ceea ce conține gluten și lactoză. Cu o zi înainte de joc, după cină, serveşte o farfurie cu budincă de orez, pentru a adăuga carbohidrați și glucoză. Spune că asta îi va da energie suplimentară pentru a doua zi. Apoi, pentru a se recupera, se hrănește cu legume și avocado, după meciuri", a mai spus fundaşul lui Spal.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Robert Lewandowski a decis să părăsească Bayern după o eroare uriașă a conducerii bavarezilor
ACUM 18 ORE
Bundesliga
Bayern i-a găsit înlocuitor lui Lewandowski. Super-transferul pregătit de bavarezi
23/05/2022 LA 11:59