Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reinier, sub aripa lui Haaland la Borussia Dortmund: "M-a ajutat să mă adaptez"

Cosmin Cioboata

Actualizat 01/03/2021 la 19:36 GMT+2

Reinier (19 ani) a marcat primul său gol pentru Borussia Dortmund, după ce a fost servit cu o pasă în fața porții de "mașinăria" Erling Haaland.

Erling Haaland y Reinier (Dortmund)

Credit imagine: Getty Images

Reinier a "spart gheața" în tricoul Borussiei Dortmund în meciul cu Arminia Bielefeld, câștigat cu 3-0 în campionat. Puștiul de 19 ani, împrumutat de la Real Madrid, a înscris primul său gol pentru "galben-negri", la numai 24 de secunde după ce și-a făcut apariția pe teren.
În minutul 81 al partidei din weekend, Dortmund a scăpat pe contraatac, în prim-plan cu Haaland. Extrem de altruist, norvegianul i-a pasat în careu lui Reinier, lăsându-l pe brazilian singur cu poarta goală. Puștiul Borussiei a îndeplinit o simplă formalitate și a trimis cu latul în plasă.
Dahoud și Sancho au marcat celelalte goluri pentru Dortmund.

Reinier, sub aripa lui Haaland la Borussia Dortmund: "M-a ajutat să mă adaptez"

Reinier a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Haaland, omul care l-a ajutat să marcheze primul său gol pentru Dortmund:
"Haaland este un jucător-cheie care poate decide orice meci, în orice moment. Pe lângă că este un star, este și o persoană minunată care m-a ajutat să mă adaptez. Golul marcat mi-a dat multă încredere. Am muncit din greu în ultima vreme și trebuie să continui să mă antrenez bine.
Muncesc în fiecare zi și mă concentrez pe fiecare antrenament în parte. Îmi doresc să dau tot ce pot pe teren, iar eu cred că sunt pe drumul cel bun. Simt în fiecare zi că mă adaptez. Golul a venit la momentul potrivit și sper să mai primesc șanse să ajut echipa", a spus Reinier.
"Reinier și Haalandinho", au scris cei de la Borussia Dortmund, pe contul de Twitter, după golul înscris de puștiul brazilian.
  • Reinier a fost împrumutat de Real Madrid la Borussia Dortmund vara trecută. Mijlocașul brazilian va rămâne alături de formația germană până în iunie 2022.
  • Real l-a cumpărat pe Reinier în ianuarie 2020, de la Flamengo, în schimbul sumei de 30 milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo