Haaland, aflat în ținta multor cluburi gigantice din Europa în această iarnă, a semnat luna trecută cu formația din Bundesliga, pregătită de Lucien Fevre.
Reus, actualul căpitan al lui Dortmund și, în același timp, cel mai îndrăgit jucător de la clubul german, a vorbit recent despre noul său coechipier. Reus consideră că Borussia n-a mai avut un jucător cu calitățile lui Haaland de pe vremea când Robert Lewandowski evolua pentru formația din Bundesliga:
"Erling este un jucător foarte prietenos și receptiv, care s-a integrat foarte bine în cadrul echipei. Este esențial să te înțelegi bine cu restul colegilor, iar el reușește acest lucru. Nu cred că am mai avut un astfel de jucător de multă vreme, de când Lewandowski juca pentru noi.
Liga
Urmașul lui Messi, într-un regres total față de anii trecuți! Barcelona e disperată
26/09/2022 LA 09:01
Haaland este un atacant fantastic, care ne oferă oportunitatea să fim mult mai flexibili în teren și, din când în când, să jucăm cu mingi lungi.", a spus Marco Reus pentru Sky Deutschland.
https://i.eurosport.com/2020/01/10/2750356.jpg

"Haaland va avea concurență serioasă la Dortmund"

Chiar dacă transferul norvegianului la Borussia se anunță promițător, Reus este de părere că Haaland va trebui să se lupte din greu cu Paco Alcacer pentru postul de titular:
"Stilul puternic al lui Haaland ne face să ne simțim bine. Cu toate acestea, va avea o concurență acerbă pentru postul de titular, acolo unde Paco Alcacer s-a descurcat excelent la început. Din păcate, a fost mai mult accidentat și și-a ieșit din ritm.", a mai adăugat Reus.
Erling Haaland a ajuns la Borussia Dortmund în această iarnă, după ce nemții le-au plătit 20 de milioane de euro celor de la Red Bull Salzburg. Atacantul de 19 ani a impresionat lumea fotbalului în 2019, reușind să înscrie 29 de goluri în 27 de apariții pentru formația din Austria.
Borussia Dortmund se află pe locul 4 în Bundesliga, la 7 puncte în spatele liderului RB Leipzig.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
25/09/2022 LA 16:47
Fotbal
Cifrele lui Lewandowski și Haaland pun în pericol recordul lui Messi de 82 goluri într-un sezon
23/09/2022 LA 16:25