Meciul se anunţa unul foarte greu, nicio altă formaţie din Bundesliga neavând rezultatele lui Gladbach în ultimele dueluri directe cu Bayern. În precedentele 7 partide, trupa lui Marco Rose se impusese de trei ori contra bavarezilor.
Dar, după 26 de minute din partida de pe Borussia Park, se părea că nu se va pune problema învingătoarei, Bayern având un start perfect. Lewandowski a înscris din penalty (minutul 20), pentru ca apoi Goretzka să dubleze avantajul, din pasa lui Sane.
Lewandowski a marcat azi al 20-lea gol al sezonului, fiind primul jucător din top 5 campionate ale Europei care ajunge la această bornă. Polonezul a avut nevoie de doar 14 meciuri pentru această performanţă impresionantă.
Cupa Mondială FIFA
Giroud a devenit cel mai bun marcator din istoria Franței! Gol superb în optimile Cupei Mondiale
IERI LA 17:15

Revenire incredibilă pentru Gladbach, contra lui Bayern

Se părea că se va pune doar problema scorului, însă gazdele aveau alte planuri. La rampă a ieşit Hofmann, care până la pauză a punctat de două ori, de fiecare dată dispecer fiind Stindl. Mai mult, imediat după pauză, Hofmann şi-a desăvârşit seara perfectă cu un assist pentru reuşita lui Neuhaus.
Jonas Hofman şi-a găsit când nimeni nu se aştepta calităţile de golgheter. El a reuşit în 45 de minute contra "Reginei" Europei o dublă, cât marcase până acum în acest sezon în restul meciurilor.
Pe final, Bayern a presat, însă formaţia lui Rose s-a apărat exact şi a închis toate culoarele.
După 15 etape, Bayern se menţine lider, dar poate fi depăşită în acest weekend de Leipzig, care se află la doar două puncte în spatele campioanei. Gladbach a urcat pe 7, la egalitate cu Wolfsburg şi Union Berlin, şi la doar un punct distanţă de ocupanta ultimului loc care duce în Champions League, Dortmund.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Cupa Mondială FIFA
Franța e în sferturile Mondialului după 3-1 cu Polonia! Lewandowski, nicio șansă în fața lui Mbappe
IERI LA 16:57
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
IERI LA 11:59