Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Robert Lewandowski scrie istorie în Bundesliga! Polonezul a înscris în fiecare meci din noul sezon

Irina Aldea

Actualizat 26/10/2019 la 18:59 GMT+3

La 31 de ani, Robert Lewandowski pare de neoprit la Bayern. Atacantul polonez a înregistrat sâmbătă un record în Bundesliga: a înscris în fiecare meci din noul sezon.

Robert Lewandowski stellt den nächsten Rekord ein

Credit imagine: SID

FC Bayern Munchen a învins pe teren propriu în etapa a noua din Bundesliga Union Berlin cu scorul de 2-1 și este lider în clasament cu 18 puncte. Pentru gazde au marcat Pavard (minutul 13) și Lewandowski (minutul 53). Atacantul polonez al celor de la Bayern Munchen a devenit primul jucător din istorie care înscrie în fiecare etapă din primele nouă într-un sezon din Bundesliga, 13 goluri în nouă meciuri.
Lewandowski și-a început sezonul cu o dublă cu Hertha Berlin. Mai apoi, polonezul a reușit tripla cu Shalke, iar mai apoi a înscris o dată cu Mainz. Atacantul de 31 de ani al lui Bayern a mai înscris o dată cu RB Leipzig, de două ori cu Koln, o dată cu Paderborn, o dată cu Hoffenheim, o dată cu Augsburg și o dată cu Union Berlin.

Robert Lewandowski a bătut recordul deținut de Pierre-Emerick Aubameyang

După reușita de sâmbătă seara a lui Lewandowski, polonezul a bătut un record deținut de atacantul lui Arsenal, fost jucător la Borussia Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang. Gabonezul a reușit în sezonul 2015-2016 să înscrie în opt meciuri consecutive. Dacă în Bundesliga se simte excelent, Lewandowski nu slăbește ritmul nici în alte competiții.
Polonezul a disputat în Champions League în acest sezon trei meciuri și a înscris cinci goluri, fiind golgheterul competiției în prezent. Lewandowski este urmat de Gnabry (Bayern Munchen), Haaland (RB Salzburg), Kane (Tottenham), Orsic (Dinamo Zagreb) și Sterling (Manchester City), cu câte patru goluri înscrise în UCL.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo