'De la Legea Bosman din 1995, marea greşeală a industriei noastre a fost creşterea salariilor şi a sumelor de transfer. Coronavirusul ne poate ajuta să creăm o lume mult mai raţională şi cu un respect mai mare pentru fotbal. Ar trebui să corectăm greşelile din trecut. Nu cred că va fi un proces dramatic. Va fi suficient ca fiecare să fie deschis la corectarea filosofiei lui şi poate vom avea un joc mai sănătos'', a declarat Rummenigge.

Karl-Heinz Rummenigge anunță un acord între cluburile din Germania

UEFA a criticat liga din Belgia, în opinia mea, complet justificat, pentru că au oprit sezonul. Aici în Germania am căzut cu toții de acord, toate cele 36 de cluburi, să încheiem sezonul, chiar dacă va fi după 30 iunie. Ligile naționale au prioritate în fața cupelor, așa a fost hotărât de UEFA”, a declarat Rummenigge.
Bundesliga
Lovro Zvonarek, marea speranță a fotbalului croat, a semnat cu Bayern Munchen
10/09/2021 LA 12:09
El a lăudat apoi eforturile federației germane: ”Federația a gestionat situația foarte bine. Președintele Seifert face o treabă extraordinară. Totul se întâmplă într-un mod organizat și armonios. Acum este esențial ca cei puternici să îi susțină pe cei vulnerabili, suntem conștienți de asta. Astfel, vom pune la dispoziție suma de 20 de milioane de euro primită de cluburile care au participat în Champions League. Vrem să dăm un exemplu de solidaritate. Vom vedea cum evoluează lucrurile”, a afirmat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
"Fii atent, am aflat că Haaland se transferă acolo!". Cassano susţine că ştie sigur 2 super-mutări
09/09/2021 LA 14:12
Bundesliga
Super-afacere pentru Bayern! Nagelsmann aduce un fotbalist fantastic pentru o sumă modică
29/08/2021 LA 13:21