Contractul lui David Alaba cu Bayern Munchen expiră pe 30 iunie 2021 iar jucătorul austriac este liber să negocieze cu orice echipă dorește începând cu 1 ianuarie, Real Madrid fiind favorită să îl aducă pe fundașul de 28 de ani, conform Marca.
Rummenigge a vorbit despre plecarea lui Alaba și pare să fie resemnat privind soarta jucătorului: ”Noi am făcut tot posibil pentru a ajunge la un acord”, a declarat el.

Viitorul lui Alaba nu mai este la Bayern

Bundesliga
Bayern - Hoffenheim 4-0. Golaveraj uimitor pentru bavarezi. Dortmund s-a impus și ea fără emoții
23/10/2021 LA 15:25
”Am avut multe conversații cu el, dar noi am dorit un răspuns din partea lui până la sfârșitul lui octombrie. Acest lucru nu s-a întâmplat și nu știu dacă se va mai întoarce la negocieri”, a declarat Rummenigge.
”Ce vreau să fie cla r este că oferta noastră arată exact cât de mult îl apreciem, dar el nu a acceptat-o. Nu știu nimic despre zvonurile privind Real Madrid. Dar este liber să vorbească cu cine dorește începând cu 1 ianuarie”, a precizat președintele lui Bayern.
Chiar dacă Marca informează că Real Madrid este favorită pentru semnătura lui Alaba, Bild a scris ieri că Manchester United este foarte aproape să ajungă la un acord cu Bayern privind transferul lui Alaba chiar în această iarnă.
393 de partide are Alaba în tricoul bavarezilor din 2010, când și-a făcut debutul pentru prima echipă. El este un produs al Academiei lui Bayern și a cucerit 21 de trofee la Munchen. Printre ele, 9 titluri de campion și două Ligi ale Campionilor.
Bundesliga
Nagelsmann dă marea lovitură pe piața transferurilor! Bayern și agenții jucătorului, criticați
18/10/2021 LA 06:25
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45