”Știe ce vrea. Să vă spun o poveste. La Salzburg, avea o iubită norvegiancă iar ea venea să-l viziteze. Câteva zile mai târziu, ea s-a întors acasă pentru el i-a spus că trebuie să se concentreze doar pe fotbal”, a declarat Macek pentru AS.
Macek a avut ocazia să îl cunoască pe Haaland în august când a lucrat cu el alături de antrenorul austriac Jesse Marsch.
”După ce l-am văzut, am rămas atât de impresionat. Era doar un copil, dar muncea ca un profesionist. Este foarte sigur pe ce obiective are. Mi-a spus: ”Ca să ajungi acolo, nu trebuie să muncești repede, ci din greu”. El face asta fără pauză. Când a ajuns la Salzburg, nu prea juca iar acum este în centrul atenției”, a afirmat Macek.
Bundesliga
Bayern i-a găsit înlocuitor lui Lewandowski. Super-transferul pregătit de bavarezi
23/05/2022 LA 11:59
”Are un respect enorm pentru muncă. Când era la Salzburg, toată lumea mi-a spus cât de mult muncea ca să se îmbunătățească. El mi-a spus că face acasă 1000 de abdomene și 300 de flotări pe zi”, a continuat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Lewandowski și Haaland, bătuți. Nkunku, desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
17/05/2022 LA 08:35
Bundesliga
Sărăbătoare fantastică la Gelsenkirchen, după ce Schalke a promovat în Bundesliga
08/05/2022 LA 11:03