Omul zilei în fotbalul mondial este fără îndoială Erling Haaland, care a reușit să întoarcă aproape de unul singur soarta partidei cu Augsburg. Introdus la 3-1 pentru adversară, atacantul nordic a punctat de trei ori în 20 de minute, trăgând echipa după el spre o victorie care nu mai părea posibilă: 5-3.
"Salvatorul Haaland", titrează Bild, care prezintă și ce a spus tehnicianul lui Dortmund înainte de meci. Acesta a explicat de ce tânărul jucător nu e încă titular: a sosit de puțin timp la echipă și are nevoie de o perioadă de adaptare.
"Greu de spus în ce formă este Haaland. Este cu noi de puțin timp, dar simt că este pe drumul cel bun. Sper să ne poată ajuta cât de curând", spunea Favre înainte de meci, la microfonul Sky Germania.
Fotbal
Abramovich, gata de cea mai mare nebunie: un sfert de miliard de euro pentru transferuri "la pachet"
ACUM 14 ORE
Lipsa de încredere a antrenorului era fără îndoială întemeiată, însă Haaland i-a demonstrat că poate fi în scurt timp atacantul care să îi facă uitați pe Lewandowski și Aubameyang, cei mai buni marcatori ai lui Dortmund în istoria recentă.
"Și-a arătat imediat puterea. Se mișcă bine între linii și asta ne ajută în construcție. Azi a fost un joc nebun, însă e bine că s-a terminat în favoarea noastră. Știam că Eling are abilitățile de a face diferența și mă bucur pentru debutul său", a punctat Favre la final.
Un singur jucător în istoria lui Dortmund a mai reușit un hat-trick la debutul său în Bundesliga: Aubameyang.
Liga Campionilor UEFA
Dezastru pentru o echipă din Champions League! Are 11 accidentați înainte de duelul de marți
ACUM 14 ORE
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
25/09/2021 LA 08:29