Presa a scris constant despre un posibil transfer al lui Sancho pe Old Trafford în această vară, suma vehiculată fiind de peste 120 de milioane de euro. Iar fanii United par convinși că Sancho va veni la United după un comentariu făcut de Sancho într-o sesiune live de pe contul său de Instagram făcută duminică.
Jucătorul de 20 de ani este așteptat să părăsească Bundesliga în această vară, el impresionând la Dortmund după plecarea de la Manchester City în 2017. Conform presei engleze, Sancho caută să se întoarcă în Premier League, Manchester United fiind, alături de Chelsea, printre favorite. Fotbalul fiind oprit, fanii s-au resemnat să-și urmărească favoriții pe rețelele sociale iar într-o sesiune live făcută de Sancho duminică, mulți i-au pus întrebări despre viitorul său.
Astfel, unul dintre fani i-a spus jucătorului: ”Bea apă dacă vei ajunge la Manchester United!”. Englezul a zâmbit apoi la cameră și a băut din sticla sa cu apă. Astfel, mulți fani United au considerat acest lucru un indiciu clar că Sancho se îndreaptă spre Old Trafford.
Bundesliga
După Lewandowski, Bayern are mari emoții cu alt star! Între United și Real: mutare de 70 milioane €
30/06/2022 LA 07:53
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Un fost ultras, noul președinte al lui Hertha Berlin
27/06/2022 LA 09:02
Bundesliga
Mario Goetze, la Frankfurt! Eintracht îşi face un adevărat "dream team"
20/06/2022 LA 09:15