Presa a scris constant despre un posibil transfer al lui Sancho pe Old Trafford în această vară, suma vehiculată fiind de peste 120 de milioane de euro. Iar fanii United par convinși că Sancho va veni la United după un comentariu făcut de Sancho într-o sesiune live de pe contul său de Instagram făcută duminică.
Jucătorul de 20 de ani este așteptat să părăsească Bundesliga în această vară, el impresionând la Dortmund după plecarea de la Manchester City în 2017. Conform presei engleze, Sancho caută să se întoarcă în Premier League, Manchester United fiind, alături de Chelsea, printre favorite. Fotbalul fiind oprit, fanii s-au resemnat să-și urmărească favoriții pe rețelele sociale iar într-o sesiune live făcută de Sancho duminică, mulți i-au pus întrebări despre viitorul său.
Astfel, unul dintre fani i-a spus jucătorului: ”Bea apă dacă vei ajunge la Manchester United!”. Englezul a zâmbit apoi la cameră și a băut din sticla sa cu apă. Astfel, mulți fani United au considerat acest lucru un indiciu clar că Sancho se îndreaptă spre Old Trafford.
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Primul campionat de top care ar putea trece la sistem cu play-off! Propunerea e total inedită
23/09/2021 LA 11:24
Bundesliga
Ronaldo și Messi, trecuți la "și alții". Jucătorul pe care Lewandowski îl admiră cel mai mult
22/09/2021 LA 09:21