Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sancho, schimbat în minutul 36! Favre: "Nu a fost bine ce am văzut". Englezii visează la un transfer

Cristian Mihală

Actualizat 10/11/2019 la 15:19 GMT+2

Lucien Favre, tehnicianul lui Dortmund, s-a declarat extrem de dezamăgit de prestația lui Jadon Sancho din derbyul cu Bayern. Antrenorul l-a schimbat pe mijlocașul ofensiv de bandă după doar 36 de minute de joc.

Jadon Sancho

Credit imagine: Getty Images

Cu 12 goluri și 17 assisturi în sezonul trecut, Sancho se anunța unul dintre cei mai importanți jucători din lume, la doar 19 ani. În acest sezon a început excelent, bifând 3 goluri și 6 pase decisive, însă în ultima lună randamentul său a scăzut.
Aseară, în înfrângerea usturătoare suferită de Dortmund pe terenul marii rivale, scor 4-0 pentru bavarezi, Sancho a fost înlocuit după doar 36 de minute cu Guerreiro. Mulți s-au gândit că decizia a fost cauzată de probleme de sănătate, dar antrenorul lui Dortmund a ținut să explice modificarea, după meci. Favre a părut extrem de dezamăgit de englez și a lăsat să se înțeleagă că are pretenții mult mai mari de la el.
Nu s-a accidentat, nu a fost o problemă medicală. A trebuit să fac ceva în legătură cu ce am văzut pe teren, să fiu sincer. Ce am văzut nu a fost deloc bine | Lucien Favre, la conferința de presă
Cifrele îi dau dreptate tehnicianului. Cât timp a fost pe teren, Sancho a câștigat doar 25% din dueluri. Adversarul direct, Alphonso Davies, l-a anihilat complet, englezul reușind doar 8 pase complete.

Englezii stau la pândă: îl vor pe Sancho

Presa engleză a interpretat deja atitudinea lui Favre drept un semnal pentru un eventual transfer. Deja United își manifestase intenția de a-l transfera pe Jadon, dar acum presa britanică vorbește de un interes al lui Chelsea.
Mijlocașul de bandă a semnat un nou contract cu Dortmund, în urma căruia câștigă 200.000 de euro/săptămână, așa că nu va fi ușor de adus, chiar dacă Dortmund va fi convinsă să îl cedeze. Chiar și așa, jurnaliștii din Regat vorbesc despre faptul că Chelsea l-ar fi pus în fruntea listei de achiziții, după ce va fi ridicat embargoul privind transferurile.
Sancho se înscrie perfect în logica lui Lampard, care a dat șansă tinerilor în acest sezon. Mai mult, gruparea de pe Stamford Bridge a fost numită chiar de tatăl lui Sancho drept "clubul ideal".
100 milioane de euro este cota de piață a lui Sancho, potrivit siteului de specialitate transfermarkt.de.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo