La 19 ani și jumătate, Jadon Sancho este unul dintre cei mai bine evaluați jucători din fotbal. El s-a aflat pe lista celor de la Manchester United în vara trecută, însă Dortmund nu i-a dat drumul. Sancho a ajuns la Borussia în 2017 de la Manchester City și a impresionat în cele 2 sezoane în care a marcat 17 goluri în 62 de apariții.
Sancho a început foarte bine și actualul sezon și a reușit să obțină un penalty pentru Borussia în egalul, 0-0, cu Barcelona din prima etapă a grupelor UEFA Champions League. Întrebat despre o posibilă plecare de la Dortmund de către cei de la Viasport, Sancho nu a vrut să dea vreun indiciu despre ce-i rezervă viitorul.
Nu pot spune ce va fi pe viitor și ma gândesc doar la următorul meci. Vreau să dau 100% pentru Borussia Dortmund. Vreau să reușesc multe cu Borussia Dortmund. Desigur că vreau să câștig trofee și să ofer tot ce am a spus Sancho.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16

Cota i-a explodat

Conform evaluării celor de la CIES Football Observatory, Sancho este evaluat în acest moment la 159 de milioane de euro, fiind pe locul 5 în lume într-un clasament din acest punct de vedere! ”E o nebunie cât de rapid s-a întâmplat totul. Dar am o echipă grozavă care mă menține umil” a mai spus Sancho.
Situația acestuia a fost unul dintre subiectele importante de discuție în documentarul 'Inside Borussia Dortmund' produs de cei de la Amazon. Directorul sportiv al celor de la Borussia, Michael Zorc, a dezvăluit că agentul lui Sancho s-a întâlnit cu oficialii lui United. ”A avut loc o întâlnire. Manchester United i-a invitat agentul. Din ce știu, agentul i-a spus clubului că indiferent câți bani vor oferi, noi nu îi vom da drumul în această vară. Jucătorul nu are la rândul lui nicio intenție de a pleca în această vară (2019)” spunea Zorc în documentar.
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23
Fotbal
Surpriză în topul CIES al celor mai scumpi fotbaliști din lume! Pe ce loc e Mbappe și cine conduce
06/01/2022 LA 13:51