Primele două divizii din Germania, care au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus, au lucrat pentru a relua campionatul în mai dar videoclipul lui Kalou ar putea stârni reacții puternice.
Fostul atacant al celor de la Chelsea poate fi văzut în clip cum dă mâna cu colegii și întrerupe un consult medical al unui coleg de la Hertha Berlin. Kalou a șters ulterior videoclipul iar Hertha nu a oferit niciun comentariu oficial.
Liga din Germania (DFL) s-a arătat nemulțumită de videoclip luni, scriind pe Twitter: ”Imaginile din vestiarul de la Hertha sunt complet inacceptabile. Nu există toleranță pentru așa ceva, mai ales din partea jucătorilor și clubirilor care respectă regulile pentru că au înțeles gravitatea situației”.
Bundesliga
Lovro Zvonarek, marea speranță a fotbalului croat, a semnat cu Bayern Munchen
10/09/2021 LA 12:09
În videoclipul postat de Kalou se poate observa cum nici colegii săi nu respectă protocalele sanitare dar și un medic care efectuează un test pentru coronavirus fără halat. Kalou a arătat și fluturașul de salariu, fiind amuzat de faptul că a fost plătit fără să joace.
DFL a informat, de asemenea, luni că au fost găsite 10 cazuri de coronavirus la cele 36 de cluburi dn Bundesliga și 2.Bundesliga, adăugând că au fost făcute 1.724 de teste în două ture pentru jucători și staff.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
"Fii atent, am aflat că Haaland se transferă acolo!". Cassano susţine că ştie sigur 2 super-mutări
09/09/2021 LA 14:12
Bundesliga
Super-afacere pentru Bayern! Nagelsmann aduce un fotbalist fantastic pentru o sumă modică
29/08/2021 LA 13:21