Marţi, Liga Profesionistă de Fotbal din Germania şi preşedinţii cluburilor din prima şi a doua ligă au votat în unanimitate că sezonul 2019-2020 se va relua şi se va juca până la capăt.
Pentru moment, fotbalul rămâne oprit în Germania până la 30 aprilie. În urma acestei decizii, a ieşit la antrenamente prima echipă din Bundesliga.
Pe site-ul gazzetta.it a apărut un clip video în care jucătorii formaţiei Schalke 04 au început pregătirile pe terenul de joc, dar respectând măsurile date de autorităţi. Fotbaliştii au alergat şi au păstrat distanţa.
Liga
"Virusule, pleacă, lasă-ne în pace!". Dezvăluirea emoționantă a lui Javi Lopez
02/04/2020 LA 12:43
Miercuri, la videoconferinţa organizată de UEFA cu cei 55 de reprezentanţi ai federaţiilor naţionale s-a decis ca toate competiţiile UEFA să fie suspendate până la o dată ce urmează a fi anunţată. În plus, toate meciurile echipelor naţionale, programate în luna iunie, au fost, de asemenea, suspendate.

Salarii tăiate în Bundesliga

Cluburile din Germania, ca de altfel toate formațiile de pe bătrânul continent, trec printr-o perioadă extrem de complicată din punct de vedere financiar. Cum încasările sunt în această perioadă foarte mici (doar magazinele virtuale de suveniruri generează câștiguri, dar acestea sunt prea mici), formațiile abia mai reușesc să supraviețuiască din punct de vedere financiar.
Fotbaliștii lui Borussia Monchengladbach, ai lui Werder Bremen și ai lui Schalke au acceptat deja diminuarea salariilor, dar nu se știe exact procentul. Oficialii lui Dortmund și Leverkusen negociază o măsură asemănătoare cu fotbaliștii și e de așteptat să se ajungă la un numitor comun. De notat că Lucien Favre, tehnicianul lui Dortmund, a vrut să dea un exemplu și a propus el conducerii să îi fie micșorat salariul cu 20%. Bayern a tăiat și ea salariile, Lewandowski&Co urmând a câștiga cu 20% mai puțin în următoarele luni.
Germania e a treia cea mai afectată țară de coronavirus. Autoritățile au raportat până astăzi nu mai puțin de 81.728, dar partea pozitivă e că sistemul de sănătate german e la înălțime: rata mortalității e foarte mică, doar 997 de pacienți pierzându-și viața.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Bayern i-a găsit înlocuitor lui Lewandowski. Super-transferul pregătit de bavarezi
23/05/2022 LA 11:59
Bundesliga
Lewandowski și Haaland, bătuți. Nkunku, desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
17/05/2022 LA 08:35