Bundesliga a devenit în weekendul trecut primul campionat major care revine după pandemia de coronavirus. Dupa mai bine de 2 luni de pauză s-a jucat fotbal în Germania, însă efectele acestei pauze sunt de lungă durată.
Pentru a limita efectele negative din punct de vedere financiar ale pandemiei, președintele Federației, Fritz Keller, a propus oficial ca în fotbalul german să fie implementată o limită pentru salariile jucătorilor!

Propunerea președintelui Federației

Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
IERI LA 07:45
Fritz Keller consideră această situație reprezintă și o oportunitate de a adopta un sistem de limitare a salariilor.
Trebuie să aducem fotbalul profesionist mai aproape de oameni. Trebuie să ne gândim la o limită salarială. Comisioanele către consilierii jucătorilor și sumele de transfer irită din ce în ce mai mult societatea și îi îndepărtează pe oameni de sport. Criza oferă o oportunitate de a privi în față pentru a repoziționa fotbalul astfel încât acesta să rămână important pentru viitoarele generații
Keller consideră și că fotbalul are o capacitate de testare care poate ajuta societatea.
Consider că fotbalul are responsabilitatea de a contribui. Prevenția și testarea la scară largă poate ajuta la oprirea răspândirii virusului până când un vaccin va fi creat. Dacă politicul și știița vor decide pentru testarea preventivă, atunci fotbalul și-a adus contribuția la succesul acestei măsuri cu puterea de unire, popularitatea, logistica și infrastructura lui
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Primul campionat de top care ar putea trece la sistem cu play-off! Propunerea e total inedită
23/09/2021 LA 11:24
Bundesliga
Ronaldo și Messi, trecuți la "și alții". Jucătorul pe care Lewandowski îl admiră cel mai mult
22/09/2021 LA 09:21