Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Schimbare istorică propusă în Bundesliga! Anunțul făcut de președintele Federației

Sebastian Ujica

Publicat 20/05/2020 la 09:00 GMT+3

Președintele Federației din Germania (DFB), Fritz Keller, a propus implementarea unei limite salariale.

Benjamin Pavard de Bayern Munich marchează pentru 2-0 în partida de la Berlin cu Union

Credit imagine: Getty Images

Bundesliga a devenit în weekendul trecut primul campionat major care revine după pandemia de coronavirus. Dupa mai bine de 2 luni de pauză s-a jucat fotbal în Germania, însă efectele acestei pauze sunt de lungă durată.
Pentru a limita efectele negative din punct de vedere financiar ale pandemiei, președintele Federației, Fritz Keller, a propus oficial ca în fotbalul german să fie implementată o limită pentru salariile jucătorilor!

Propunerea președintelui Federației

Fritz Keller consideră această situație reprezintă și o oportunitate de a adopta un sistem de limitare a salariilor.
Trebuie să aducem fotbalul profesionist mai aproape de oameni. Trebuie să ne gândim la o limită salarială. Comisioanele către consilierii jucătorilor și sumele de transfer irită din ce în ce mai mult societatea și îi îndepărtează pe oameni de sport. Criza oferă o oportunitate de a privi în față pentru a repoziționa fotbalul astfel încât acesta să rămână important pentru viitoarele generații
Keller consideră și că fotbalul are o capacitate de testare care poate ajuta societatea.
Consider că fotbalul are responsabilitatea de a contribui. Prevenția și testarea la scară largă poate ajuta la oprirea răspândirii virusului până când un vaccin va fi creat. Dacă politicul și știița vor decide pentru testarea preventivă, atunci fotbalul și-a adus contribuția la succesul acestei măsuri cu puterea de unire, popularitatea, logistica și infrastructura lui
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo