”Dacă nu vom juca în următoarele luni, toată Bundesliga se va scufunda și nu va mai exista o ligă așa cum o știm”, a declarat Watzke pentru Sky TV.
”Bineînțeles, mulți fani spun: ”Nu există o dorință pentru asta, nu este la televizor”, dar este vorba de a salva fotbalul! Facem tot ce putem pentru a reveni la treabă, nu vrem tratament special, cu siguranță că nu, dar nu vrem să fim nici dezavantajați”, a completat el.
”Fotbalul poate juca un rol relevant în societate, dar nu asta este întrebarea, trebuie să facem tot ce putem pentru a evita ca lumea să creadă că avem parte de un tratament soecial. Nu vrem să începem dintr-o poziție specială, dar, din nou, nu putem compara fotbalul cu alte sporturi populare, noi vrem să ne facem treaba”, a adăugat Watzke.
Bundesliga
Bayern i-a găsit înlocuitor lui Lewandowski. Super-transferul pregătit de bavarezi
23/05/2022 LA 11:59
Pandemia de coronavirus a oprit aproape toate competițiile sportive, forțând astfel ca meciurile de fotbal din întreaga lume să fie amânate pentru a opri răspândirea virusului. Bundesliga a fost forțată să oprească totul luna trecută dar exită acum speranța că liga s-ar putea relua cu porțile închise începând cu 9 mai, fiind permiși pe stadion maxim 322 de persoane în total.

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu suntdisponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Lewandowski și Haaland, bătuți. Nkunku, desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
17/05/2022 LA 08:35
Bundesliga
Sărăbătoare fantastică la Gelsenkirchen, după ce Schalke a promovat în Bundesliga
08/05/2022 LA 11:03