Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Suma impresionantă donată de Reus pentru lupta împotriva pandemiei: "Doar împreună putem reuși"

Cosmin Cioboata

Actualizat 28/03/2020 la 16:46 GMT+2

Pandemia de coronavirus continuă să afecteze toate domeniile, nu numai sportul. Marco Reus este unul dintre fotbaliștii care sprijină comunitatea și oamenii aflați în dificultate în aceste momente.

Marco Reus, BVB-Star

Credit imagine: Eurosport

Pe contul oficial de Twitter, Reus a anunțat că a donat 500.000 de euro pentru susținerea economiei din orașul său natal, Dortmund. Împreună cu soția sa, căpitanul Borussiei a lansat campania #HelpYourHometown (trad.- Ajută-ți orașul natal), prin care le oferă o mână de ajutor companiilor aflate în pericol de colaps.
"Doar împreună putem să reușim, acum mai mult ca niciodată! Eu și Scarlett (n.r. - soția lui Marco Reus) am lansat inițiativa #HelpYourHometown și am donat 500.000 de euro către întreprinderile mici și mijlocii din Dortmund.
Vă doresc multă sănătate! Să aveți grijă de voi și de oamenii din jurul vostru!", a fost mesajul lui Reus, pe contul de Twitter.

Fotbaliștii contribuie la lupta împotriva Covid-19

Pentru a lupta eficient împotriva pandemiei de Covid-19, foarte multe cluburi din Europa au anunțat micșorarea salariilor. În plus, jucătorii au început să contribuie cu sume individuale pentru a sprijini oamenii infectați, cadrele medicale și toate persoanele care trec prin momente dificile.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo