Pe contul oficial de Twitter, Reus a anunțat că a donat 500.000 de euro pentru susținerea economiei din orașul său natal, Dortmund. Împreună cu soția sa, căpitanul Borussiei a lansat campania #HelpYourHometown (trad.- Ajută-ți orașul natal), prin care le oferă o mână de ajutor companiilor aflate în pericol de colaps.
"Doar împreună putem să reușim, acum mai mult ca niciodată! Eu și Scarlett (n.r. - soția lui Marco Reus) am lansat inițiativa #HelpYourHometown și am donat 500.000 de euro către întreprinderile mici și mijlocii din Dortmund.
Vă doresc multă sănătate! Să aveți grijă de voi și de oamenii din jurul vostru!", a fost mesajul lui Reus, pe contul de Twitter.
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM O ORĂ

Fotbaliștii contribuie la lupta împotriva Covid-19

Pentru a lupta eficient împotriva pandemiei de Covid-19, foarte multe cluburi din Europa au anunțat micșorarea salariilor. În plus, jucătorii au început să contribuie cu sume individuale pentru a sprijini oamenii infectați, cadrele medicale și toate persoanele care trec prin momente dificile.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
S-a resemnat Borussia Dortmund?! Pe cine au pus ochii pentru a-i lua locul lui Haaland
ACUM 15 ORE
Fotbal
Ele sunt favoritele la cucerirea titlurilor în cele mai tari 5 campionate din Europa! Analiza CIES
21/09/2021 LA 08:33