Bayern este unul dintre cele mai importante cluburi din lume și an de an reușește să se lupte cu șanse pentru fazele finale ale Champions League. Asta în condițiile în care oficialii germani au fost mereu extrem de insirați, niciodată necheltuind sume uriașe pentru transferuri. Aproape incredibil, dar în toată istoria sa, Bayern a transferat doar 5 jucători peste suma de 40 de milioane de euro.
Venirea lui Nagelsmann nu a schimbat strategia, astfel că bavarezii sunt aproape de o super-afacere. Bayern a bătut palma cu Leipzig, fosta formație a lui Nagelsmann, pentru Marcel Sabitzer, unul dintre cei mai importanți mijlocași din Bundesliga. În schimbul play-makerului, bavarezii vor plăti doar 16 milioane de euro, foarte puțin având în vedere randamentul acestuia.
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35

Bayern profită că Sabitzer intrase în ultimul an de contract

Sabitzer e al doilea jucător venit de la Leipzig, după sosirea lui Nagelsmann. Bayern și-a fortificat apărarea cu Dayot Upamecano, unul dintre cei mai vânați fundași centrali din lume.
Suma plătită pentru Sabitzer este atât de mică pentru că austriacul de 27 de ani a intrat în ultimul an de contract cu Leipzig. Ca atare, dacă oficialii nu acceptau oferta lui Bayern acum, mijlocașul putea semna din iarnă gratis cu orice club, pentru a evolua din vara viitoare la noul club fără ca Leipzig să încaseze vreun ban.
Julian Nagelsmann a făcut din Sabitzer sezonul trecut unul dintre cei mai constanţi fotbalişti din Bundesliga. Austriacul a reuşit 13 goluri şi 10 assisturi în toate competiţiile, stagiunea trecută.
Bayern a confirmat încă de aseară, după victoria cu 5-0 în fața lui Hertha, că negociază pentru transferul lui Sabitzer. Între timp, părțile s-au pus de acord, iar austriacul va aduce un mare plus pentru linia de mijloc a bavarezilor.
Bundesliga
Haaland, motiv principal de supărare pentru Lewandowski! Ce l-a nemulțumit pe polonez
11/05/2022 LA 17:17
Fotbal
Nagelsmann, la cuțite cu șefii lui Bayern! Ratarea unui transfer l-a scos din sărite pe antrenor
11/05/2022 LA 14:58