Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Super-afacere pentru Bayern! Nagelsmann aduce un fotbalist fantastic pentru o sumă modică

Cristian Mihală

Publicat 29/08/2021 la 16:21 GMT+3

Bayern Munchen a reușit un transfer extrem de important, pe o sumă foarte mică, având în vedere sumele puse la bătaie în fotbalul modern. Marcel Sabitzer va ajunge sub comanda lui Nagelsmann pentru doar 16 milioane de euro.

Julian Nagelsmann auf der Trainerbank des FC Bayern.

Credit imagine: Imago

Bayern este unul dintre cele mai importante cluburi din lume și an de an reușește să se lupte cu șanse pentru fazele finale ale Champions League. Asta în condițiile în care oficialii germani au fost mereu extrem de insirați, niciodată necheltuind sume uriașe pentru transferuri. Aproape incredibil, dar în toată istoria sa, Bayern a transferat doar 5 jucători peste suma de 40 de milioane de euro.
Venirea lui Nagelsmann nu a schimbat strategia, astfel că bavarezii sunt aproape de o super-afacere. Bayern a bătut palma cu Leipzig, fosta formație a lui Nagelsmann, pentru Marcel Sabitzer, unul dintre cei mai importanți mijlocași din Bundesliga. În schimbul play-makerului, bavarezii vor plăti doar 16 milioane de euro, foarte puțin având în vedere randamentul acestuia.

Bayern profită că Sabitzer intrase în ultimul an de contract

Sabitzer e al doilea jucător venit de la Leipzig, după sosirea lui Nagelsmann. Bayern și-a fortificat apărarea cu Dayot Upamecano, unul dintre cei mai vânați fundași centrali din lume.
Suma plătită pentru Sabitzer este atât de mică pentru că austriacul de 27 de ani a intrat în ultimul an de contract cu Leipzig. Ca atare, dacă oficialii nu acceptau oferta lui Bayern acum, mijlocașul putea semna din iarnă gratis cu orice club, pentru a evolua din vara viitoare la noul club fără ca Leipzig să încaseze vreun ban.
Julian Nagelsmann a făcut din Sabitzer sezonul trecut unul dintre cei mai constanţi fotbalişti din Bundesliga. Austriacul a reuşit 13 goluri şi 10 assisturi în toate competiţiile, stagiunea trecută.
Bayern a confirmat încă de aseară, după victoria cu 5-0 în fața lui Hertha, că negociază pentru transferul lui Sabitzer. Între timp, părțile s-au pus de acord, iar austriacul va aduce un mare plus pentru linia de mijloc a bavarezilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo