Augsburg avea 3-1 împotriva Borussiei Dortmund după primele 55 de minute ale duelului din sezonul precedent. Meciul s-a încheiat 3-5. De această dată însă, elevii lui Heiko Herrlich au reușit să țină de rezultat și să câștige acest meci cu 2-0, provocând surpriza etapei.

Dortmund a început bine meciul și a controlat fără probleme partida, având 76% posesie în primele 20 de minute. Cu toate acestea, Borussia nu și-a creat neapărat ocazii importante și a plătit pentru acest lucru chiar în finalul primei reprize când o neatenție a fundașilor la o lovitură liberă a gazdelor a dus la golul marcat cu capul de Felix Uduokhai în minutul 40 al partidei.

Bundesliga
Youssoufa Moukoko este viitorul Borussiei Dortmund! Cifrele sale sunt peste Haaland, de la 15 ani
ACUM O ZI

Augsburg - Dortmund 2-0. Oaspeții au dominat, gazdele au câștigat

Odată cu reluarea reprizei secunde, pe teren a rulat același film: Borussia a fost echipa cu posesia și cu atacurile, însă defensiva gazdelor nu a cedat, mai ales în fața numărului mare de centrări ale lui Dortmund.

Jucătorii lui Augsburg au alergat cu 5 kilometri mai mult decât adversarii lor și acest lucru s-a dovedit a fi decisiv. Dacă nu era clar, gazdele și-au dublat avantajul prin reușita lui Daniel Caligiuri din minutul 54.

Așadar Augsburg, echipa clasată pe locul 15 în sezonul trecut din Bundesliga, o învinge pe Borussia Dortmund, într-un meci în care disciplina și organizarea defensivă a gazdelor a fost îndeajuns pentru a menține la tăcere atacul Borussiei, cu precădere pe norvegianul Erling Haaland, care a avut o evoluție demnă de uitat.

Rezultatele zilei în Bundesliga

  • Bielefeld - Koln 1-0
  • Leverkusen - RB Leipzig 1-1
  • Mainz - Stuttgart 1-4
  • Borussia Monchengladbach - Union Berlin 1-1
Bundesliga
#EuroScout Reinier, brazilianul care vrea să dea lovitura la Dortmund
23/10/2020 LA 14:19
Bundesliga
Bayern își pierde unul dintre cei mai buni jucători! Barcelona, Real și Juve i-au făcut deja ofertă
13/10/2020 LA 05:46