Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriza etapei în Bundesliga! Borrusia Dortmund pierde la Augsburg

Vlad Dumitrescu

Actualizat 26/09/2020 la 18:23 GMT+3

Borussia Dortmund, principala contracandidată a lui Bayern Munchen la titlul din Bundesliga, a făcut deja primul pas greșit din noul sezon după ce a pierdut cu 2-0 la Augsburg.

Jadon Sancho of Borussia Dortmund battles for possession

Credit imagine: Getty Images

Augsburg avea 3-1 împotriva Borussiei Dortmund după primele 55 de minute ale duelului din sezonul precedent. Meciul s-a încheiat 3-5. De această dată însă, elevii lui Heiko Herrlich au reușit să țină de rezultat și să câștige acest meci cu 2-0, provocând surpriza etapei.
Dortmund a început bine meciul și a controlat fără probleme partida, având 76% posesie în primele 20 de minute. Cu toate acestea, Borussia nu și-a creat neapărat ocazii importante și a plătit pentru acest lucru chiar în finalul primei reprize când o neatenție a fundașilor la o lovitură liberă a gazdelor a dus la golul marcat cu capul de Felix Uduokhai în minutul 40 al partidei.

Augsburg - Dortmund 2-0. Oaspeții au dominat, gazdele au câștigat

Odată cu reluarea reprizei secunde, pe teren a rulat același film: Borussia a fost echipa cu posesia și cu atacurile, însă defensiva gazdelor nu a cedat, mai ales în fața numărului mare de centrări ale lui Dortmund.
Jucătorii lui Augsburg au alergat cu 5 kilometri mai mult decât adversarii lor și acest lucru s-a dovedit a fi decisiv. Dacă nu era clar, gazdele și-au dublat avantajul prin reușita lui Daniel Caligiuri din minutul 54.
Așadar Augsburg, echipa clasată pe locul 15 în sezonul trecut din Bundesliga, o învinge pe Borussia Dortmund, într-un meci în care disciplina și organizarea defensivă a gazdelor a fost îndeajuns pentru a menține la tăcere atacul Borussiei, cu precădere pe norvegianul Erling Haaland, care a avut o evoluție demnă de uitat.

Rezultatele zilei în Bundesliga

  • Bielefeld - Koln 1-0
  • Leverkusen - RB Leipzig 1-1
  • Mainz - Stuttgart 1-4
  • Borussia Monchengladbach - Union Berlin 1-1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo