Augsburg avea 3-1 împotriva Borussiei Dortmund după primele 55 de minute ale duelului din sezonul precedent. Meciul s-a încheiat 3-5. De această dată însă, elevii lui Heiko Herrlich au reușit să țină de rezultat și să câștige acest meci cu 2-0, provocând surpriza etapei.
Dortmund a început bine meciul și a controlat fără probleme partida, având 76% posesie în primele 20 de minute. Cu toate acestea, Borussia nu și-a creat neapărat ocazii importante și a plătit pentru acest lucru chiar în finalul primei reprize când o neatenție a fundașilor la o lovitură liberă a gazdelor a dus la golul marcat cu capul de Felix Uduokhai în minutul 40 al partidei.
Bundesliga
După Lewandowski, Bayern are mari emoții cu alt star! Între United și Real: mutare de 70 milioane €
30/06/2022 LA 07:53

Augsburg - Dortmund 2-0. Oaspeții au dominat, gazdele au câștigat

Odată cu reluarea reprizei secunde, pe teren a rulat același film: Borussia a fost echipa cu posesia și cu atacurile, însă defensiva gazdelor nu a cedat, mai ales în fața numărului mare de centrări ale lui Dortmund.
Jucătorii lui Augsburg au alergat cu 5 kilometri mai mult decât adversarii lor și acest lucru s-a dovedit a fi decisiv. Dacă nu era clar, gazdele și-au dublat avantajul prin reușita lui Daniel Caligiuri din minutul 54.
Așadar Augsburg, echipa clasată pe locul 15 în sezonul trecut din Bundesliga, o învinge pe Borussia Dortmund, într-un meci în care disciplina și organizarea defensivă a gazdelor a fost îndeajuns pentru a menține la tăcere atacul Borussiei, cu precădere pe norvegianul Erling Haaland, care a avut o evoluție demnă de uitat.

Rezultatele zilei în Bundesliga

  • Bielefeld - Koln 1-0
  • Leverkusen - RB Leipzig 1-1
  • Mainz - Stuttgart 1-4
  • Borussia Monchengladbach - Union Berlin 1-1
Bundesliga
Un fost ultras, noul președinte al lui Hertha Berlin
27/06/2022 LA 09:02
Bundesliga
Mario Goetze, la Frankfurt! Eintracht îşi face un adevărat "dream team"
20/06/2022 LA 09:15