Getty Images

Thiago Alcantara, revoltat de situația din Bundesliga: ”Sunteți iresponsabili!”

Thiago Alcantara, revoltat de situația din Bundesliga: ”Sunteți iresponsabili!”

13/03/2020 la 12:58Actualizare 13/03/2020 la 13:59

Mijlocașul celor de la Bayern Munchen, Thiago Alcantara, este nemulțumit de decizia Bundesligii de a suspenda campionatul abia după etapa care urmează să se dispute în weekend.

”Pentru cei de la ligă: sunteți iresponsabili! Este o nebunie. Vă rog să nu va mai jucați și să vă treziți la realitate. Haideți să fim cinstiți, există lucruri mult mai importante decât orice sport ”, a scris Alcantara pe contul său de Twitter.

Sezonul din Bundesliga și 2.Bundesliga va fi suspendat începând de marți până pe 3 aprilie. Astfel, meciurile din Germania se vor juca în acest weekend cu porțile închise, aceasta fiind ultima etapă din această lună.

Serie A a fost suspendată până pe 3 aprilie după ce guvernul italian a decretat că toate competițiile sportive se vor opri, Italia fiind țara europeană cea mai afectată de coronavirus, raportând până în acest momente peste 15.000 de cazuri. De asemenea, La Liga a fost și ea oprită după ce un jucător de la secția de baschet a lui Real Madrid a fost depistat pozitiv. Drept urmare, tot clubul Real Madrid, inclusiv secțiunea de fotbal, a fost plasat sub carantină. Ligue 1 a fost și ea suspendată.

De asemenea, oficialii Premier League au anunțat astăzi suspendarea campionatului după ce Mikel Arteta (Arsenal) și Callum Hudson-Odoi (Chelsea) au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Campionatul este oprit până pe 3 aprilie atunci când situația va fi analizată din nou. Football League - care organizează ligile inferioare din Anglia - a luat aceeași decizie.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.