”Pentru cei de la ligă: sunteți iresponsabili! Este o nebunie. Vă rog să nu va mai jucați și să vă treziți la realitate. Haideți să fim cinstiți, există lucruri mult mai importante decât orice sport”, a scris Alcantara pe contul său de Twitter.
Sezonul din Bundesliga și 2.Bundesliga va fi suspendat începând de marți până pe 3 aprilie. Astfel, meciurile din Germania se vor juca în acest weekend cu porțile închise, aceasta fiind ultima etapă din această lună.
Serie A a fost suspendată până pe 3 aprilie după ce guvernul italian a decretat că toate competițiile sportive se vor opri, Italia fiind țara europeană cea mai afectată de coronavirus, raportând până în acest momente peste 15.000 de cazuri. De asemenea, La Liga a fost și ea oprită după ce un jucător de la secția de baschet a lui Real Madrid a fost depistat pozitiv. Drept urmare, tot clubul Real Madrid, inclusiv secțiunea de fotbal, a fost plasat sub carantină. Ligue 1 a fost și ea suspendată.
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM 10 ORE
De asemenea, oficialii Premier League au anunțat astăzi suspendarea campionatului după ce Mikel Arteta (Arsenal) și Callum Hudson-Odoi (Chelsea) au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Campionatul este oprit până pe 3 aprilie atunci când situația va fi analizată din nou. Football League - care organizează ligile inferioare din Anglia - a luat aceeași decizie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Primul campionat de top care ar putea trece la sistem cu play-off! Propunerea e total inedită
IERI LA 11:24
Bundesliga
Ronaldo și Messi, trecuți la "și alții". Jucătorul pe care Lewandowski îl admiră cel mai mult
22/09/2021 LA 09:21