Campion mondial cu Germania în 2014, Thomas Muller a fost crescut de Bayern și a debutat la prima echipă în 2008. El are în palmares opt titluri în Bundesliga, cinci Cupe ale Germaniei, cinci Supercupe, o Supercupă a Europei, un Champions League și Campionatul Mondial al Cluburilor.
”Sunt foarte fericit că Thomas Muller și-a prelungit contractul și vreau să îi mulțumesc lui și agentului său pentru această decizie”, a declarat președintele lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge.
”Ambele părți și-au dorit acest lucru. Sunt sigur că atunci când ne vom întoarce să jucăm vom avea din nou succes. Este ceva ce mă motivează, pentru mine prioritatea era să îmi prelungesc contractul iar Bayern și-a dorit același lucru. Am purtat acest tricou pentru două treimi din viață și voi continuă să mă lupt pentru club. Asta este pasiunea mea”, a declarat Muller.
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
IERI LA 07:45
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Primul campionat de top care ar putea trece la sistem cu play-off! Propunerea e total inedită
IERI LA 11:24
Bundesliga
Ronaldo și Messi, trecuți la "și alții". Jucătorul pe care Lewandowski îl admiră cel mai mult
22/09/2021 LA 09:21