Cel mai important meci de sâmbătă din Bundesliga, cel dintre Bayer Leverkusen și Borussia Dortmund, nu a dezamăgit deloc. S-au marcat șapte goluri spectaculoase, iar echipa antrenată de Peter Bosz s-a impus până la urmă, scor 4-3, pe teren propriu. Băieții lui Lucien Favre au condus în două ocazii, cu 2-1 şi cu 3-2.
În orice caz, Leverkusen și BVB au oferit cu siguranță unul dintre cele mai atractive partide din acest sezon de Bundesliga. În prima parte s-a marcat de patru ori. Volland a deschis scorul, iar imediat după, Hummels a înscris în premieră în acest sezon şi a bifat al 12-lea sezon consecutiv cu gol marcat în campionat. Emre Can a adus-o pe Dortmund în avantaj apoi cu un gol spectaculos.
Bundesliga
Reacția celor de la Borussia Dortmund după ce Haaland s-a plâns de presiunea pusă asupra lui
17/01/2022 LA 13:13
Mijlocaşul a marcat la primul său meci ca titular în Bundesliga după şase ani, chiar împotriva echipei la care a confirmat pentru prima dată. Scorul pauzei a fost stabilit de Volland, care a reuşit dubla. Guerreiro a marcat şi el pentru Dortmund, care a cedat totuşi în final. Gazdele au înscris de două ori în mai puţin de două minute, prin Bailey şi Lars Bender, iar Leverkusen s-a impus cu 4-3.
În acest moment, Dortmund ocupă locu 3 în clasamentul din Bundesliga, în timp ce Leverkusen e pe poziția a cincea. BVB urmează a întâlni pe teren propriu Frankfurt, iar Leverkusen va face deplasarea la Union Berlin.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58