Cel mai important meci de sâmbătă din Bundesliga, cel dintre Bayer Leverkusen și Borussia Dortmund, nu a dezamăgit deloc. S-au marcat șapte goluri spectaculoase, iar echipa antrenată de Peter Bosz s-a impus până la urmă, scor 4-3, pe teren propriu. Băieții lui Lucien Favre au condus în două ocazii, cu 2-1 şi cu 3-2.
În orice caz, Leverkusen și BVB au oferit cu siguranță unul dintre cele mai atractive partide din acest sezon de Bundesliga. În prima parte s-a marcat de patru ori. Volland a deschis scorul, iar imediat după, Hummels a înscris în premieră în acest sezon şi a bifat al 12-lea sezon consecutiv cu gol marcat în campionat. Emre Can a adus-o pe Dortmund în avantaj apoi cu un gol spectaculos.
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
IERI LA 12:31
Mijlocaşul a marcat la primul său meci ca titular în Bundesliga după şase ani, chiar împotriva echipei la care a confirmat pentru prima dată. Scorul pauzei a fost stabilit de Volland, care a reuşit dubla. Guerreiro a marcat şi el pentru Dortmund, care a cedat totuşi în final. Gazdele au înscris de două ori în mai puţin de două minute, prin Bailey şi Lars Bender, iar Leverkusen s-a impus cu 4-3.
În acest moment, Dortmund ocupă locu 3 în clasamentul din Bundesliga, în timp ce Leverkusen e pe poziția a cincea. BVB urmează a întâlni pe teren propriu Frankfurt, iar Leverkusen va face deplasarea la Union Berlin.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Gest oribil făcut de Haaland? "S-a uitat la el, a râs și a plecat. I s-au urcat la cap laudele"
16/09/2021 LA 15:38
Ligue 1
Planul lui PSG: Dacă banii nu funcţionează pentru Mbappe, vor funcţiona pentru Haaland
15/09/2021 LA 13:56