Dorit de Klopp la Liverpool încă din vara lui 2019, Werner a preferat să continue în Bundesliga, conștient că îi va fi foarte greu să aibă postul asigurat într-o echipă care dispune de un trident ofensiv fantastic, Salah-Firmino-Mane.
Totuși, în ultima lună s-a vorbit tot mai des despre iminenta sosirea a sa pe Anfield, cu toate că Liverpool are o concurență serioasă: și Manchester City, care, din 2021 îl va pierde pe Aguero, și Manchester United îl doresc pe atacantul german.
Înainte de returul optimilor Ligii Campionilor, Werner a fost întrebat despre viitorul său și a părut destul nesigur privind o decizie finală. E posibil și ca vârful să știe exact unde va merge și să dorească doar să păstreze secretul, din respect pentru actualul club.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
"În acest moment în fotbalul mondial sunt două tipuri de formații. Sunt echipe ca Liverpool și Manchester City, fomații foarte solide, cu loturi complete și cu antrenori fantastici. De partea cealaltă, există echipe care au câștigat de-a lungul timpului multe trofee, dar care au nevoie de schimbări mari, pentru că nu mai pot concura la cel mai înalt nivel. Pentru mine, Manchester United face parte din această a doua categorie. Stau și mă întreb: "Vreau să particip la clădirea unei formații noi?". În acest moment al carierei, trebuie să iau decizii. Fie merg la o nouă formație și încerc să o ajut să câștige trofee, fie rămân la actualul club în speranța că vom reuși să obținem un rezultat mare. E o alegere dificilă", a spus Werner, înaint de confruntarea cu Spurs, din Champions League.
27 de goluri și 11 assisturi în ultimele 35 de meciuri pentru Leipzig.
În tur, la Londra, Leipzig s-a impus cu 1-0 în duelul cu Tottenham, astfel că e greu de crezut că germanii vor rata calificarea în sferturile de finală ale Champions League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Nagelsmann, un antrenor fericit: o vedetă a lui Bayern prelungeşte pe 3 ani
11/01/2022 LA 13:04
Bundesliga
Kimmich a revenit la antrenamente, după ce a suferit probleme grave la plămâni din cauza Covid-19
04/01/2022 LA 12:21