Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Timo Werner pleacă de la Leipzig: ”Nu mai am ce să îi spun!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 02/06/2020 la 10:24 GMT+3

Timo Werner este din ce în ce mai aproape de a pleca de la RB Leipzig. Antrenorul Julian Nagelsmann a recunoscut că nu mai poate face nimic pentru a-l convinge să rămână.

Timo Werner este unul dintre cei mai curtați atacanți din Europa

Credit imagine: Getty Images

Timo Werner este unul dintre cei mai căutați atacanți din Europa, de el fiind interesate cluburi importante precum Bayern Munchen, Chelsea, Manchester United sau Liverpool. Cconform presei, Werner ar avea o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro.
Internaționalul german a marcat 31 de goluri în toate competițiile pentru Leipzig în acest sezon iar plecarea sa ar fi o lovitură importantă pentru club. El a marcat golul cu numărul 31 în victoria cu 4-2 a celor de la Leipzig în fața lui Koln luni seara iar Nagelsmann părea resemnat că îl va pierde.
”Nu mai putem face nimic. El știe ce îi oferă Leipzig și ce îi ofer eu. Îi arăt asta - are șansa să se dezvolte. Nu știu dacă îl ajută dacă îi spun asta zilnic. Un jucător trebuie să simtă că se poate îmbunătăți. Dacă nu simte asta, degeaba îi spun eu să rămână aici. La finalul zilei, este viața lui, cariera lui, el decide. Nu mai am ce să îi spun”, a declarat Nagelsmann.

Nagelsmann: ”Plecarea lui Werner e ca și cum ar pleca Lewandowski de la Bayern”

”Cred că are acum în total 34 de goluri și assist-uri. Cred că este evident că aș vrea să rămână, are o calitate extraordinară”, a declarat Nagelsmann.
”Dacă va pleca în această vară va fi o mare gaură. E ca și cum ar pleca Robert Lewandowski de la Bayern Munchen. Nimeni nu s-ar bucura, cred. Ar fi o echipă mai slabă și la fel am fi și noi fără Werner. Normal că vrem să rămână. Are o clauză de reziliere până la o anumită dată - sincer nu știu când - iar dacă ajunge la un acord cu un club, asta este”, a continuat Nagelsmann.
You Say We Play
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo