Timo Werner este unul dintre cei mai căutați atacanți din Europa, de el fiind interesate cluburi importante precum Bayern Munchen, Chelsea, Manchester United sau Liverpool. Cconform presei, Werner ar avea o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro.
Internaționalul german a marcat 31 de goluri în toate competițiile pentru Leipzig în acest sezon iar plecarea sa ar fi o lovitură importantă pentru club. El a marcat golul cu numărul 31 în victoria cu 4-2 a celor de la Leipzig în fața lui Koln luni seara iar Nagelsmann părea resemnat că îl va pierde.
”Nu mai putem face nimic. El știe ce îi oferă Leipzig și ce îi ofer eu. Îi arăt asta - are șansa să se dezvolte. Nu știu dacă îl ajută dacă îi spun asta zilnic. Un jucător trebuie să simtă că se poate îmbunătăți. Dacă nu simte asta, degeaba îi spun eu să rămână aici. La finalul zilei, este viața lui, cariera lui, el decide. Nu mai am ce să îi spun”, a declarat Nagelsmann.
Bundesliga
Când a aflat Lewandowski că nu va câștiga Balonul de Aur 2021?
01/12/2021 LA 07:09

Nagelsmann: ”Plecarea lui Werner e ca și cum ar pleca Lewandowski de la Bayern”

”Cred că are acum în total 34 de goluri și assist-uri. Cred că este evident că aș vrea să rămână, are o calitate extraordinară”, a declarat Nagelsmann.
”Dacă va pleca în această vară va fi o mare gaură. E ca și cum ar pleca Robert Lewandowski de la Bayern Munchen. Nimeni nu s-ar bucura, cred. Ar fi o echipă mai slabă și la fel am fi și noi fără Werner. Normal că vrem să rămână. Are o clauză de reziliere până la o anumită dată - sincer nu știu când - iar dacă ajunge la un acord cu un club, asta este”, a continuat Nagelsmann.
https://i.eurosport.com/2020/06/01/2826821.jpg
Bundesliga
Bayern îl "lovește" pe Kimmich unde îl "doare" mai rău. Decizie în cazul jucătorilor nevaccinați
21/11/2021 LA 12:09
Bundesliga
Jucătorii lui Bayern se autoflagelează după dezastrul cu Gladbach: "Am fost demolați"
28/10/2021 LA 11:11