Fotbalistul echipei Hertha Berlin, Dedryck Boyata, şi-a cerut scuze după ce, la meciul cu Hoffenheim de sâmbătă din Bundesliga, a pus mâinile pe fața colegului său Marko Grujic, nerespectând recomandările de distanţare fizică. Fundașul Belgian a fost criticat pe rețelele de socializare după episodul de sâmbătă.
“Nu a fost un sărut şi nici o manifestare de bucurie. Îmi cer scuze pentru că mi-am pus mâinile pe faţa lui Marko Grujic. Îi spuneam instrucţiuni cu privire la o fază fixă. Categoric trebuie să fim atenţi acum că jucăm în această situaţie. Trebuie să ne adaptăm felul în care jucăm sau ne bucurăm”, a notat Boyata pe Instagram.
Campionatul European UEFA
El a primit cea mai mare notă după meciurile din grupele Euro 2020! Cum arată echipa ideală
25/06/2021 LA 15:13
Sâmbătă, mai multe publicații din presa internaţională au transmis că jucătorii echipei Hertha Berlin nu au respectat recomandările de distanţare fizică atunci când s-au bucurat la un gol, la meciul din deplasare cu Hoffenheim, însă potrivit ligii germane acest lucru nu le va atrage sancţiuni. L’Equipe a notat că la partida Hoffenheim – Hertha, scor 0-3, Dedryck Boyata l-a sărutat pe obraz pe colegul său Marko Grujic, după primul gol.
Hertha Berlin a învins în deplasare Hoffenheim, scor 3-0, într-un meci din etapa a 26-a a campionatului Germaniei, prima de după o pauză de două luni cauzată de pandemia de coronavirus. Au marcat Akpoguma ’58 (autogol), Ibisevic ’60 şi Cunha ’74.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Belgia și-a anunțat "dream team-ul" pentru Euro. Puștiul minune al "dracilor roșii" nu a prins lotul
17/05/2021 LA 15:59
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32