Majoritatea restricțiilor din Germania au fost ridicate de autorități, iar acum viața oamenilor începe să revină la normal. În această categorie intră și fotbalul, jucătorii cluburilor din Bundesliga continuând pregătirile pentru etapa a 26-a.
Borussia Dortmund - Schalke, cunoscut sub numele de "Revierderby", este unul dintre cele 6 meciuri pe care pasionații de fotbal din întreaga lume îl așteaptă cu nerăbdare, după o pauză unică și greu de digerat. Jurnaliștii britanici au stat de vorbă cu Rabbi Matondo (19 ani), atacantul lui Schalke, despre modul în care se antrenează jucătorii în prezent și despre cum se realizează testele pentru Covid-19.
Într-un interviu oferit pentru The Times, tânărul galez a recunoscut că a fost testat deja de 3 ori, iar senzația resimțită nu este deloc plăcută:
Bundesliga
După Lewandowski, Bayern are mari emoții cu alt star! Între United și Real: mutare de 70 milioane €
30/06/2022 LA 07:53
Medicii folosesc un băț lung, pe care îl introduc pe gât. Apoi, utilizează un alt băț pe care îl introduc în nări, în locuri în care degetul nu ajunge în mod normal. Senzația nu este deloc plăcută. Personal, încerc să mă pregătesc din punct de vedere psihic pentru aceste teste. Lucrurile au început să devină din ce în ce mai serioase, pentru că ne apropiem de primul meci. Deposedările sunt permise în timpul antrenamentelor, dar noi încă ezităm. Chiar și atunci când avem pauză de apă păstrăm distanța. Este ciudat și va continua să fie așa în următoarele săptămâni. | Rabbi Matondo (Schalke)

Dynamo Dresden a intrat în carantină

Dynamo Dresden a anunțat aseară că 2 dintre jucătorii săi au fost testați pozitiv cu Covid-19. Clubul din liga secundă germană (Bundesliga 2) va intra în carantină în următoarele 2 săptămâni, motiv pentru care nu va putea disputa meciul cu Hannover, programat pe 17 mai (duminică).
Inițial a fost descoperit un singur caz pozitiv printre jucătorii lui Dynamo Dresden, după primul test efectuat. Fotbalistul respectiv a intrat în carantină pe 3 mai. Cei de la Dynamo au fost supuși unui nou set de teste în ziua următoare, însă n-a mai fost descoperit niciun caz, motiv pentru care echipa a revenit la antrenamente.
Dynamo Dresden trebuia să joace pe 17 mai, în deplasare cu Hannover, însă cel mai probabil meciul va fi amânat. O decizie finală va fi anunțată luni de oficialii Ligii, care vor analiza toate variantele posibile.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Un fost ultras, noul președinte al lui Hertha Berlin
27/06/2022 LA 09:02
Bundesliga
Mario Goetze, la Frankfurt! Eintracht îşi face un adevărat "dream team"
20/06/2022 LA 09:15