Ajuns în urmă cu șase ani la campioana Germaniei, Thiago a fost, de-a lungul timpului, om de bază în echipa pregătită acum de Hans Flick. Totuși, mijlocașul spaniol a bifat mult mai puține minute în actualul sezon față de cum era obișnuit și se gândește la o schimbare în cariera sa. Oficialii bavarezilor sunt mulțumiți de prestațiile lui Thiago și și-ar dori ca acesta să semneze un nou contract, însă Alcantara nu a vrut să discute despre acest aspect.
Jurnaliștii de la AS susțin că Thiago s-ar putea întoarce la Barcelona, clubul care l-a format. Mijlocașul lui Bayern a fost crescut la celebra academie a Barcelonei, La Masia și a trecut pe la toate grupele de juniori ale echipei catalane. În 2011, a fost promovat la echipa mare a Barcei, alături de care a câștigat 11 trofee, printre care se numără și un trofeu UEFA Champions League.
https://i.eurosport.com/2019/12/11/2734475.jpg
Liga
Xavi schimbă Barcelona din temelii! Ce star vrea să "repatrieze", după revenirea lui Dani Alves
13/11/2021 LA 13:36

Thiago s-ar putea întâlni cu fratele și vărul său, în La Liga

Dacă s-ar întoarce la Barcelona, Thiago ar putea fi coleg, din nou, cu fratele său, Rafinha, împrumutat de Barcelona la Celta Vigo și, în același timp, s-ar putea duela cu Rodrigo, vărul său, mijlocașul celor de la Valencia.
În cele șase sezoane și jumătate petrecute în Bundesliga, Thiago a bifat 214 apariții, reușind să înscrie 28 de goluri și să ofere 37 de pase decisive. Spaniolul mai are contract cu Bayern până în 2021.
Premier League
Thiago, pe Old Trafford? Un fost jucător al lui United crede că ibericul nu se potrivește pe Anfield
02/03/2021 LA 13:30
Premier League
Thiago la Liverpool, un transfer neinspirat? "Eu aș fi rezervat în privința lui dacă aș fi Klopp!"
19/01/2021 LA 12:27