Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un jucător de la Bayern a refuzat prelungirea contractului. Motivul: un posibil transfer la Barca

Cosmin Cioboata

Publicat 11/12/2019 la 16:46 GMT+2

Thiago Alcantara, mijlocașul de 28 de ani, a refuzat prelungirea contractului cu Bayern Munchen și, potrivit presei din Spania, ar putea reveni la Barcelona.

alcantara barca

Credit imagine: Getty Images

Ajuns în urmă cu șase ani la campioana Germaniei, Thiago a fost, de-a lungul timpului, om de bază în echipa pregătită acum de Hans Flick. Totuși, mijlocașul spaniol a bifat mult mai puține minute în actualul sezon față de cum era obișnuit și se gândește la o schimbare în cariera sa. Oficialii bavarezilor sunt mulțumiți de prestațiile lui Thiago și și-ar dori ca acesta să semneze un nou contract, însă Alcantara nu a vrut să discute despre acest aspect.
Jurnaliștii de la AS susțin că Thiago s-ar putea întoarce la Barcelona, clubul care l-a format. Mijlocașul lui Bayern a fost crescut la celebra academie a Barcelonei, La Masia și a trecut pe la toate grupele de juniori ale echipei catalane. În 2011, a fost promovat la echipa mare a Barcei, alături de care a câștigat 11 trofee, printre care se numără și un trofeu UEFA Champions League.
alcantara barca

Thiago s-ar putea întâlni cu fratele și vărul său, în La Liga

Dacă s-ar întoarce la Barcelona, Thiago ar putea fi coleg, din nou, cu fratele său, Rafinha, împrumutat de Barcelona la Celta Vigo și, în același timp, s-ar putea duela cu Rodrigo, vărul său, mijlocașul celor de la Valencia.
În cele șase sezoane și jumătate petrecute în Bundesliga, Thiago a bifat 214 apariții, reușind să înscrie 28 de goluri și să ofere 37 de pase decisive. Spaniolul mai are contract cu Bayern până în 2021.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo