După revenirea la antrenamdente, doi jucători și un psihoterapeut de la FC Koln au fost confirmați cu COVID-19. Aceștia au fost trimiși acasă și vor fi în carantină în următoarele 14 zile. Koln și-a reluat antrenamentele a doua zi, dar mijlocașul belgian Birger Verstraete spune că nu se simte în siguranță.
Ne antrenăm în două grupuri și suntem foarte aproape unul de altul. Teste s-a făcut în joi dupăamiază în jurul orei 4 și am fost împreună de la 9 dimineața până la ora 15. Ce spune clubul că nu am luat contact unii cu alții este corect, dar psihoterapeutul m-a tratat în ultimele săptămâni. El a lucrat cu unul dintre jucătorii infectați și acolo eram și eu - Birger Verstraete, FC Koln.
Miercurea viitoare jucătorii de la Koln vor fi testați de două ori, iar dacă rezultatele vor fi negative ei vor reveni la antrenamente. Cluburile speră ca meciurile din Bundesliga să poată reîncepe pe 16 mai.
Bundesliga
Bayern Munchen, victorie cu emoții contra lui FC Koln! Lewandowski și-a egalat un record incredibil
22/08/2021 LA 17:31

Birger Verstraete

Credit imagine: Eurosport

Pentru noi nu este atât de grav, dar iubita mea are probleme la inimă, iar unii dintre colegii mei au copii acasă. Sănătatea este mult mai importantă decât fotbal si asta trebuie să înțelegem cu toții - Birger Verstraete, FC Koln
Bundesliga a spus că jucătorii care vor intra pe teren la primele meciuri postpandemie o vor face după ce semnează o declarație pe proprie răspundere. Cine nu vrea să joace, nu va fi obligat să facă acest lucru.

E Talks - Care este cel mai bun atacant din Premier League, powered by Unibet

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Haaland înscrie în minutul 90+5 și amână titlul pentru Bayern
13/06/2020 LA 13:05
Bundesliga
Koln - Leipzig 2-4. Timo Werner a urcat pe locul 3 în clasamentul pentru "Gheata de Aur"
01/06/2020 LA 20:26