Clubul din Bundesliga a anunțat cât de gravă este accidentarea lui Zagadou, fotbalist care a devenit om de bază la Dortmund.
"Dan-Axel Zagadou a suferit o accidentare în zona ligamentelor colaterale ale genunchiului stâng, în timpul antrenamentului de miercuri. Zagadou va munci intens alături de preparatorii clubului în următoarele săptămâni.", a comunicat Borussia, pe contul de Twitter.
Premier League
Jucătorul care le-a refuzat pe Barcelona, Bayern și Arsenal ca să semneze cu Liverpool
16/04/2020 LA 17:32
În cazul în care se va dovedi că este vorba de o ruptură a ligamentelor, fundaşul de 20 de ani va lipsi de pe teren mai multe luni, fără să mai apuce vreun meci din stagiunea curentă. Specialiştii au avertizat că o pauză prea mare poate duce la astfel de accidentări. Totodată, pot apărea accidentări dacă pregătirea nu e suficient de lungă - cel puţin o lună.
În acest sezon, Zagadou a bifat 20 de apariții pentru Dortmund, reușind să înscrie și un gol. Francezul este titular indiscutabil în linia de apărare a Borussiei, alături de Hummels și Piszczek. Zagadou este cotat la 31,5 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Bundesliga, primul campionat unde s-au reluat antrenamentele

Bundesliga este primul campionat de top din Europa în care cluburile au revenit la antrenamente chiar în timpul pandemiei de coronavirus.
Borussia Dortmund a fost prima echipă din Germania care a anunțat reunirea lotului. Pe 30 martie, Marco Reus, Haaland și coechiperii lor au revenit la bază, însă s-au pregătit doar în grupuri de câte doi jucători.
În prezent, echipele din Bundesliga se antrenează în grupuri de până la 6 jucători şi aşteaptă decizia autorităţilor pentru a se putea pregăti în mod normal.
Potrivit Bild, Liga germană de fotbal (DFL) a stabilit criteriile de disputare a meciurilor fără spectatori, în cazul reluării campionatului, numărul maxim de suporteri urmând să fie de 239/meci. În același timp, oficialii Ligii ar dori ca meciurile să se reia la începutul lunii mai.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
După Lewandowski, Bayern are mari emoții cu alt star! Între United și Real: mutare de 70 milioane €
30/06/2022 LA 07:53
Bundesliga
Un fost ultras, noul președinte al lui Hertha Berlin
27/06/2022 LA 09:02