Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Veste cumplită pentru Borussia Dortmund! Haaland s-a accidentat și va lipsi o perioadă importantă

Nicu Savin

Actualizat 02/12/2020 la 22:35 GMT+2

Borussia Dortmund a anunțat că atacantul norvegian, Erling Haaland, a suferit o ruptură musculară și va lipsi o bună perioadă de timp din echipa lui Lucien Favre.

Erling Haaland s-a accidentat și nu va mai juca în 2020

Credit imagine: SID

Erling Haaland traversa o formă de zile mari în această perioadă, dar anul 2020 este încheiat pentru atacantul norvegian. Acesta a suferit o ruptură musculară, ceea ce presupune o pauză de cel puțin o lună.
Haaland revenise fulminant după pauza internațională, înscriind 4 goluri în meciul din campionat cu Hertha Berlin, iar apoi reușind o dublă contra lui Club Brugge săptămâna trecută în Champions League. În meciul din week-end-ul trecut, Borussia a apierdut surprinzător pe teren propriu contra celor de la FC Koln, meci în care norvegianul a ratat o ocazie monumentală.

An încheiat pentru Erling Haaland

Oficialii "galben-negrilor" au refuzat să spună când estimează că va reveni atacantul, menționând doar că pauza va fi una consistentă. În mod normal, norvegianul va lipsi de la Dortmund în meciurile cu Lazio și Zenit din Champions League, partidele cu Eintracht Frankfurt, Sttutgart, Werder Bremen și Union Berlin din Bundesliga, dar și confruntarea cu Braunschweig din turul secund al Cupei Germaniei.
Haaland a avut un debut fulminant de sezon, marcând 17 goluri și dând 3 pase decisive în cele 14 partide jucate în toate competițiile. Atacantul norvegian este deja o certitudine, iar presa internațională scrie că foarte multe .
Premier League etapa 11
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo