Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Veste grea primită de Dortmund! Unul dintre cei mai în formă jucători va lipsi câteva săptămâni

Cosmin Cioboata

Actualizat 05/02/2020 la 16:31 GMT+2

Borussia Dortmund a primit o veste proastă la finalul meciului din Cupa Germaniei, pierdut împotriva lui Werder Bremen, scor 2-3. Marco Reus s-a accidentat și va lipsi 4 săptămâni.

reus out

Credit imagine: Getty Images

Dortmund a fost eliminată aseară din "optimile" Cupei Germaniei, după un meci spectaculos, în care Erling Haaland a reușit să înscrie din nou pentru formația pregătită de Lucien Favre. Odată cu eliminarea din Cupă, cei de la Dortmund au mai primit o veste neplăcută. Marco Reus, căpitanul echipei de pe Westfalenstadion, a suferit o accidentare musculară care, potrivit comunicatului emis de club, îl va ține departe de teren timp de 4 săptămâni.
În aceste condiții, Reus va rata meciul tur cu PSG, din "optimile" UEFA Champions League. Jucătorul de 30 de ani a fost înlocuit în minutul 88 al partidei de la Bremen, vizibil deranjat de accidentarea suferită:
"În timpul meciului de ieri, Marco Reus a suferit o accidentare musculară care îl va ține departe de teren aproximativ 4 săptămâni. Așteptăm să revii cât mai repede, căpitane!", a fost mesajul postat pe contul de Twitter al Borussiei.
Reus se află într-o formă foarte bună în actualul sezon, reușind să înscrie de 11 ori. Din echipa lui Dortmund, doar Jadon Sancho are mai multe goluri decât Reus.
Marco Reus (Borussia Dortmund)

Borussia, formă excelentă în Bundesliga

Borussia Dortmund se află pe locul 3 în Bundesliga, la 3 puncte în spatele liderului Bayern Munchen. Formația lui Favre a câștigat toate partidele din campionat în 2020, grație formei extraordinare arătate de jucători precum Reus, Haaland și Jadon Sancho.
Primul duel dintre Dortmund și PSG se va disputa pe terenul nemților, pe 18 februarie. Clubul german s-a calificat în primăvara europeană după ce a încheiat faza grupelor pe locul secund, în spatele Barcelonei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo