Bayern Munchen a obținut o victorie cheie în lupta pentru titlu din Bundesliga: bavarezii s-au impus în fața Borussiei Dortmund cu 3-2 grație reușitelor lui Robert Lewandowski, David Alaba și Leroy Sane. Reușitele lui Reus și Haaland nu au fost îndeajuns pentru a se întoarce rezultatul.
Bayern rămâne singură pe primul loc în Bundesliga după acest succes, la două puncte distanță de ocupanta locului secund, RB Leipzig, însă bavarezii au avut parte și de vești proaste de la acest meci.

Joshua Kimmich a suferit o ruptură de menisc

Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45
În minutul 34, după o intrare hazardată la Haaland, Kimmich s-a accidentat și a părăsit terenul. În urma primelor controale, se pare că germanul ar avea ruptură de menisc. Este acceași accidentare pe care a suferit-o și talismanul Barcelonei, Ansu Fati.
Astfel, fiind vorba de aceeași accidentare, cel mai probabil Kimmich va lipsi și el tot între trei și cinci luni, perioada preconizată și pentru Ansu Fati. Specialiștii recomandă sutarea meniscului iar recuperarea după o astfel de procedură este de lungă durată.
Bundesliga
Primul campionat de top care ar putea trece la sistem cu play-off! Propunerea e total inedită
23/09/2021 LA 11:24
Bundesliga
Ronaldo și Messi, trecuți la "și alții". Jucătorul pe care Lewandowski îl admiră cel mai mult
22/09/2021 LA 09:21