Bayern Munchen a obținut o victorie cheie în lupta pentru titlu din Bundesliga: bavarezii s-au impus în fața Borussiei Dortmund cu 3-2 grație reușitelor lui Robert Lewandowski, David Alaba și Leroy Sane. Reușitele lui Reus și Haaland nu au fost îndeajuns pentru a se întoarce rezultatul.
Bayern rămâne singură pe primul loc în Bundesliga după acest succes, la două puncte distanță de ocupanta locului secund, RB Leipzig, însă bavarezii au avut parte și de vești proaste de la acest meci.

Joshua Kimmich a suferit o ruptură de menisc

Bundesliga
După Lewandowski, Bayern are mari emoții cu alt star! Între United și Real: mutare de 70 milioane €
30/06/2022 LA 07:53
În minutul 34, după o intrare hazardată la Haaland, Kimmich s-a accidentat și a părăsit terenul. În urma primelor controale, se pare că germanul ar avea ruptură de menisc. Este acceași accidentare pe care a suferit-o și talismanul Barcelonei, Ansu Fati.
Astfel, fiind vorba de aceeași accidentare, cel mai probabil Kimmich va lipsi și el tot între trei și cinci luni, perioada preconizată și pentru Ansu Fati. Specialiștii recomandă sutarea meniscului iar recuperarea după o astfel de procedură este de lungă durată.
Bundesliga
Un fost ultras, noul președinte al lui Hertha Berlin
27/06/2022 LA 09:02
Bundesliga
Mario Goetze, la Frankfurt! Eintracht îşi face un adevărat "dream team"
20/06/2022 LA 09:15