În a doua etapă din campionatul Germaniei după reluarea sezonului, Dortmund a reușit un nou meci excelent, pe care l-a controlat în cea mai mare parte. Raphael Guerreiro a deschis scorul în minutul 32, cu un șut plasat din centrul careului. Thorgan Hazard a pasat ideal în fața porții, de unde fundașul portughez n-a iertat.
Achraf Hakimi, celălalt fundaș lateral al Borussiei, a stabilit scorul final în minutul 78, după o cursă minunată a lui Jadon Sancho. Extrem de altruist, puștiul englez i-a pasat ușor lui Hakimi, iar acesta a reluat puternic în plasă.
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45

Wolfsburg a rămas în 10

Speranțele lui Wolfsburg s-au năruit peste 4 minute, când Felix Klaus a fost eliminat după un fault dur comis asupra lui Akanji. Arbitrajul VAR a intervenit, apoi centralul i-a arătat cartonașul roșu mijlocașului.
Grație succesului de astăzi, Dortmund s-a aropiat din nou la un singur punct de liderul Bayern, care va juca în această seară (ora 19:30), cu Eintracht Frankfurt. Duelul va fi transmis livetext pe Eurosport.ro.
Iată celelalte rezultate de astăzi:
  • Freiburg - Werder Bremen 0-1
  • Monchengladbach - Leverkusen 1-3
  • Paderborn - Hoffenheim 1-1
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Primul campionat de top care ar putea trece la sistem cu play-off! Propunerea e total inedită
23/09/2021 LA 11:24
Bundesliga
Ronaldo și Messi, trecuți la "și alții". Jucătorul pe care Lewandowski îl admiră cel mai mult
22/09/2021 LA 09:21