SID

Wolsburg a anunțat că jucătorii vor relua antrenamentele, în ciuda pandemiei

Wolsburg a anunțat că jucătorii vor relua antrenamentele, în ciuda pandemiei

23/03/2020 la 08:15Actualizare 23/03/2020 la 08:18

Antrenorul celor de la Wolfsburg va superviza antrenamentele echipei, jucătorii urmând să fie împărțiți în grupuri mici.

Wolfsburg a anunțat că jucătorii primei echipe vor reveni la antrenamente de astăzi, în ciuda faptului că în Germania măsurile Guvernului sunt din ce în ce mai aspre pentru a combate amenințarea reprezentată de coronavirus.Pentru a respecta distanțarea socială, dar și readucerea jucătorilor la un nivel fizic optim pentru competiții, cei de la Wolfsburg vor plănui mai multe sesiuni de antrenamente cu grupuri de jucători.

Bundelisga este momentan suspendată până pe 2 aprilie iar cei de la Wolfsburg au programat primul meci pe 4 aprilie contra lui Bayer Leverkusen, însă este greu de crezut că acest meci se va putea disputa la această dată.

Numărul persoanelor decedate în Germania a ajuns la 93 iar cancelarul Angela Merkel a anunțat duminică interzicerea oricăror întâlniri cu grupuri mai mari de 2 persoane, însă cei de la Wolfsburg au emis un comunicat prin care au anunțat revenirea la antrenamente!

" WfL Wolfsburg își va relua antrenamentele conform planului inițial, pe 23 martie, însă conform unor condiții speciale și cu măsuri de igienă stricte. Începând de la primele ore ale dimineții, jucătorii lui Oliver Glasner vor lucra în grupuri restrânse la anumite intervale, folosind sala de forță"

Directorul sportiv, Jorg Schmadtke, a explicat decizia clubului: "Așa cum sunt lucrurile acum, meciurile vor reîncepe pe 2 aprilie. Chiar dacă acest lucru pare nerealist, trebuie să luăm acest lucru în considerare și să ne adaptăm"

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.