Există o singură explicație pentru faptul că Youssoufa Moukoko nu a debutat încă la echipa mare a Borussiei Dortmund. Conform regulilor UEFA și Bundesliga, atacantul născut la Younde trebuie să împlinească 16 ani. Deja data de 20 noiembrie este trecută cu roșu în calendarul fanilor de la Dortmund!

Moukoko, cifre fabuloase la juniori

Fotbal
De necrezut! Haaland, ratare incredibilă la ultima fază! Borussia Dortmund, învinsă de Koln
29/11/2020 LA 08:20

Moukoko are deja 196 de goluri în doar 124 de meciuri pentru echipele U15, U17 și U19 ale Borussiei Dortmund! Cu asta se poate lăuda puștiul de 15 ani care rupe plasele în Germania. Crescut de St. Pauli, Moukoko a marcat de 4 ori în ultimul meci de campionat al echipei sub 19 ani de la Dortmund.

Haaland impresionat de cifrele lui Youssoufa Moukoko

Evoluțiile bune de la juniori l-au adus în atenția tehnicianului Lucien Favre, care l-a luat în această vară la pregătire în lotul primei echipe. Moukoko i-a impresionat pe jucătorii echipei mari, iar Erling Haaland a avut numai cuvinte de laudă la adresa sa.

"Este mult mai bun decât eram eu la 15 ani. El se antrenează la Borussia Dortmund și ține pasul cu noi. Eu eram la clubul care m-a crescut, Bryne FK, când aveam 15 ani. Nu există grad de comparație. Dar nu e ușor să fii atât de bun. Presiunea poate să fie mare. Nu am văzut niciodată un copil de 15 ani atât de bun"

Bundesliga
Erling Haaland s-a răzbunat, cu 4 goluri, pe Hertha că nu a putut să joace împotriva României
22/11/2020 LA 07:55
Fotbal
Pactul secret pentru Erling Haaland. Mino Raiola negociază deja cu Real Madrid!
07/11/2020 LA 07:54