Există o singură explicație pentru faptul că Youssoufa Moukoko nu a debutat încă la echipa mare a Borussiei Dortmund. Conform regulilor UEFA și Bundesliga, atacantul născut la Younde trebuie să împlinească 16 ani. Deja data de 20 noiembrie este trecută cu roșu în calendarul fanilor de la Dortmund!

Moukoko, cifre fabuloase la juniori

Moukoko are deja 196 de goluri în doar 124 de meciuri pentru echipele U15, U17 și U19 ale Borussiei Dortmund! Cu asta se poate lăuda puștiul de 15 ani care rupe plasele în Germania. Crescut de St. Pauli, Moukoko a marcat de 4 ori în ultimul meci de campionat al echipei sub 19 ani de la Dortmund.
Liga
Perez vrea să fie de neoprit! Suma uriașă pe care Real e dispusă să o plătească pentru Haaland
25/10/2021 LA 11:59

Haaland impresionat de cifrele lui Youssoufa Moukoko

Evoluțiile bune de la juniori l-au adus în atenția tehnicianului Lucien Favre, care l-a luat în această vară la pregătire în lotul primei echipe. Moukoko i-a impresionat pe jucătorii echipei mari, iar Erling Haaland a avut numai cuvinte de laudă la adresa sa.
"Este mult mai bun decât eram eu la 15 ani. El se antrenează la Borussia Dortmund și ține pasul cu noi. Eu eram la clubul care m-a crescut, Bryne FK, când aveam 15 ani. Nu există grad de comparație. Dar nu e ușor să fii atât de bun. Presiunea poate să fie mare. Nu am văzut niciodată un copil de 15 ani atât de bun"
Liga
Avertisment pentru Barca cu privire la transferurile lui Mbappe și Haaland! "Nu s-ar putea acomoda"
25/10/2021 LA 08:58
Premier League
Thomas Tuchel detonează bomba la Chelsea: "Discutăm despre Haaland în mod regulat, îl urmărim!"
20/10/2021 LA 12:23