Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern Munchen, doar egal cu Arminia Bielefeld! Bavarezii au evitat o nouă înfrângere surprinzătoare

Nicu Savin

Actualizat 16/02/2021 la 00:53 GMT+2

Bayern Munchen nu a reușit să treacă pe teren propriu de Arminia Bielefeld, în etapa a 21-a din Bundesliga, iar diferența față de Leipzig în fruntea clasamentului s-a redus la numai 5 puncte.

Robert Lewandowski

Credit imagine: Getty Images

După ce s-a încoronat campionă mondială a cluburilor, Bayern Munchen a făcut un pas greșit în Bundesliga, remizând pe Allianz Arena cu Arminia Bielefeld, într-un meci deosebit de spectaculos.
Oaspeții au condus la pauză cu 2-0, după golurile marcate de Michel Vlap (min.9) și Amos Pieper (min.37). În startul reprizei secunde, Lewandowski a dat tonul revenirii în minutul 58, marcând al 25-lea său gol din acest sezon în Bundesliga, dar Christian Gebauer a refăcut avansul de 2 goluri pentru Bielefeld peste numai un minut.
Corentin Tolisso (Bayern Munich), face à l'Arminia Bielefeld en Bundesliga, le 15 février 2021

Bayern Munchen-Arminia Bielfeld 3-3 | Leipzig se apropie la 5 puncte de lider după această etapă

Bayern nu a cedat și s-a aruncat în atac, iar Corentin Tolisso (min.57) și Anthony Davies (min.70) au restabilit egalitatea pe tabelă și era timp suficient pentru echipa lui Flick să ducă la capăt o nouă revenire caracteristică. Nu a fost să fie însă și s-a terminat 3-3, iar Bayern arată încă o dată că nu este o echipă fără nicio slăbiciune.
În urma acestei remize, bavarezii rămân lideri în clasament, dar diferența față de Leipzig a scăzut acum la 5 puncte. Formația lui Nagelsmann a câștigat cu 2-1 contra lui Augsburg în prologul etapei a 21-a și poate spera în continuare la titlu.
În etapa viitoare, ambele echipe din fruntea Bundesligii vor juca în deplasare. Bayern va avea o misiune dificilă pe terenul lui Eintracht Frankfurt, cea mai în formă echipă din Germania, în timp de Leizpig va juca pe terenul Herthei, una dintre marile dezamăgiri ale acestui sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo