Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Borussia Dortmund, un nou pas greșit! Haaland a reușit "dubla", dar Gladbach s-a impus cu 4-2

Irina Aldea

Publicat 22/01/2021 la 23:33 GMT+2

Borussia Dortmund mai face un pas greșit în Bundesliga și se îndepărtează de podium după duelul cu Borussia Monchengladbach din etapa cu numărul 18.

Borussia Dortmund kassiert die nächste Niederlage

Credit imagine: SID

Erling Haaland a fost din nou la înălțime pentru trupa lui Terzic, însă norvegianul nu a reușit să aducă victoria echipei sale în ciuda eforturilor de pe teren. Borussia Monchengladbach mai face astfel o victimă cu nume în Bundesliga, după ce în etapa a 15-a a învins campioana Germaniei, Bayern Munchen, deși bavarezii au condus cu 2-0.
În meciul de pe Borussia Park, gazdele au deschis scorul prin Elvedi în minutul 11, însă Haaland a oferit rapid replica și a egalat în minutul 22. Șase minute mai târziu, același Haaland a reușit dubla, ambele pase de gol primindu-le de la Jadon Sancho. Elvedi a restabilit egalitatea chiar înainte de pauză, în minutul 32.
La doar 4 minute după reluarea meciului, în minutul 49, gazdele au preluat din nou conducerea după ce Bensebaini a înscris din pasa lui Neuhaus. Thuram a fost cel care a încheiat tabela în minutul 78 din pasa aceluiași Neuhaus. Înaintea acestui meci, Borussia Dortmund avea 11 victorii consecutive în duelurile directe cu Gladbach. În urma acestui rezultat, Borussia Monchengladbach ajunge pe locul 4, cu 31 de puncte după 18 etape parcurse. Dortmund, de partea cealaltă, ocupă locul 5, cu 29 de puncte după 18 etape. Podiumul este format din Bayern, RB Leipzig și Leverkusen.

Borussia Monchengladbach - Borussia Dortmund 4-2 | Echipele de start

  • Gladbach: Sommer - Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini - Kramer, Neuhaus - Zakaria, Stindl (c), Hofmann – Plea. Rezerve: : Sippel, Beyer, Wendt, Jantschke, Wolf, Benes, Herrmann, Thuram, Embolo. Antrenor: Marco Rose
  • Dortmund: Bürki - Morey, Akanji, Hummels, Guerreiro - Can, Bellingham - Sancho, Reus (c), Brandt – Haaland. Rezerve: Hitz, Schulz, Piszczek, Dahoud, Reinier, Meunier, Reyna, Moukoko, Tigges. Antrenor: Edin Terzic
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo