Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dortmund a surclasat-o pe Schalke în Revierderby! Haaland a reușit un gol magic, cu o execuție rară

Cosmin Cioboata

Publicat 20/02/2021 la 21:57 GMT+2

Borussia Dortmund s-a distrat în derby-ul cu Schalke și s-a impus cu 4-0, în etapa a 22-a din Bundesliga. Erling Haaland și Jadon Sancho au strălucit din nou și au pus umărul la o victorie categorică în fața marii rivale.

FC Schalke 04 - Borussia Dortmund | Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

Borussia Dortmund a avut o săptămână de vis. După victoria de pe terenul Sevillei, scor 3-2, din turul optimilor UEFA Champions League, "galben-negrii" au învins-o și pe Schalke, scor 4-0, în Revierderby.
Erling Haaland, Jadon Sancho și Marco Reus au făcut "instrucție" împotriva codașei din Bundesliga și continuă cursa pentru primele locuri din clasament.
Borussia a deblocat tabela în minutul 42, prin Jadon Sancho. 3 minute mai târziu, a urmat un moment de magie din partea "mașinăriei de goluri" Erling Haaland. Uriașul atacant a reluat spectaculos centrarea lui Sancho, cu o execuție "marcă înregistrată" Zlatan Ibrahimovic.
Haaland a sărit superb și a trimis balonul în colțul porții, cu piciorul stâng, fără speranțe pentru goalkeeper-ul lui Schalke.
picture

FC Schalke 04 - Borussia Dortmund | Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

Schalke - Borussia Dortmund 0-4. Haaland&Co, recital de goluri în Revierderby

Recitalul lui Dortmund a continuat și după pauză. Guerreiro a dus scorul la 3-0 în minutul 60, după un assist aigurat de căpitanul Reus. Magnificul Haaland a mai înscris o dată în minutul 79, după o pasă expediată de Bellingham, și a stabilit scorul final.
Grație "dublei" din Revierderby, Haaland a ajuns la 43 de goluri înscrise în 43 de meciuri. Dintre acestea, 17 au fost marcate numai în actualul sezon, în 17 apariții.
În urma victoriei din această seară, Dortmund a acumulat 36 de puncte și ocupă poziția a 6-a, la 6 lungimi sub zona de Champions League. De cealaltă parte, Schalke se află într-o situație dramatică. "Minerii" ocupă ultima poziție în Bundesliga, la 9 puncte sub linia retrogradării.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo