Erling Haaland are o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro, dar aceasta se va activa în vara lui 2022. Marile cluburi din Europa nu vor să aștepte până atunci și au lansat deja o ofensivă furibundă pentru convingerea atacantului cu 49 de goluri în 49 de meciuri la Dortmund.
Haaland are doar 20 de ani, dar valoarea sa incontestabilă a fost recunoscută de toată planeta Fotbal. Norvegianul este pe punctul de doborâ orice record de precocitate, atât în Bundesliga, cât și ăn Champions League. Cifrele sale amețitoare au dereglat orice negociere normală pentru activarea clauzei de reziliere, în 2022. Borussia Dortmund este convinsă că prețul de pornire al licitației din această vară nu trebuie să coboare sub 180 de milioane de euro.
Manchester United, Chelsea, Manchester City, Juventus, Paris Saint-Germain și Real Madrid sunt deja rivale pentru un transfer al norvegianului în 2021. Din cauza problemelor financiare, Barcelona nu poate intra în acest grup select, cred cei de la The Athletic, chiar dacă are nevoie disperată de un nou star.
Premier League
Manchester City, ofertă oficială pentru Erling Haaland: "Împrumut pe timpul Cupei Mondiale!"
14/11/2022 LA 18:42
Citește și:

Erling Haaland, omul recordurilor

Eling Haaland a uimit lumea fotbalului prin cifrele sale extraordinare. La doar 17 ani, Haaland era deja golgheterul campioanei Norvegiei, Molde și transferul la Salzburg a venit natural. Haaland și-a continuat ascensiunea rapidă în Austria. În 2 sezoane. atacantul norvegian a dat 29 de goluri în 27 de partide și Borussia Dortmund a dat marea lovitură. Adus în urmă cu 15 luni la Dortmund, Haaland a impresionat prin maturitatea sa incredibilă și spiritul de golgheter. 49 de goluri în tot atâtea partide este cartea de vizită prin care controversatul său manager, Mino Raiola știe că va da lovitură în vara lui 2021.
La naționala mare a Norvegiei, Haaland a marcat 6 goluri în 8 partide. La tineret, în schimb, Haaland a rupt plasele. Într-un meci de la Mondialul sub 19 ani, norvegianul a dat 9 goluri, cu Honduras.
Fotbal
Guardiola avertizează în privința stării lui Haaland. "Nu este încă perfect, dar se simte mai bine"
08/11/2022 LA 15:06
Bundesliga
Barcelona, super-înlocuitor pentru Lewandowski! Atacantul de 17 ani are un sezon de vis
06/11/2022 LA 10:40