Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erling Haaland este vânat de 6 cluburi uriașe. Barcelona nu este între aceste posibile destinații!

Ion Alexandru

Publicat 27/03/2021 la 10:09 GMT+2

Englezii de la The Athletic au analizat situația lui Erling Haaland și au ajuns la concluzia că va fi o bătălie crâncenă pentru semnătura norvegianului.

Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

Erling Haaland are o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro, dar aceasta se va activa în vara lui 2022. Marile cluburi din Europa nu vor să aștepte până atunci și au lansat deja o ofensivă furibundă pentru convingerea atacantului cu 49 de goluri în 49 de meciuri la Dortmund.
Haaland are doar 20 de ani, dar valoarea sa incontestabilă a fost recunoscută de toată planeta Fotbal. Norvegianul este pe punctul de doborâ orice record de precocitate, atât în Bundesliga, cât și ăn Champions League. Cifrele sale amețitoare au dereglat orice negociere normală pentru activarea clauzei de reziliere, în 2022. Borussia Dortmund este convinsă că prețul de pornire al licitației din această vară nu trebuie să coboare sub 180 de milioane de euro.
Manchester United, Chelsea, Manchester City, Juventus, Paris Saint-Germain și Real Madrid sunt deja rivale pentru un transfer al norvegianului în 2021. Din cauza problemelor financiare, Barcelona nu poate intra în acest grup select, cred cei de la The Athletic, chiar dacă are nevoie disperată de un nou star.
Citește și:

Erling Haaland, omul recordurilor

Eling Haaland a uimit lumea fotbalului prin cifrele sale extraordinare. La doar 17 ani, Haaland era deja golgheterul campioanei Norvegiei, Molde și transferul la Salzburg a venit natural. Haaland și-a continuat ascensiunea rapidă în Austria. În 2 sezoane. atacantul norvegian a dat 29 de goluri în 27 de partide și Borussia Dortmund a dat marea lovitură. Adus în urmă cu 15 luni la Dortmund, Haaland a impresionat prin maturitatea sa incredibilă și spiritul de golgheter. 49 de goluri în tot atâtea partide este cartea de vizită prin care controversatul său manager, Mino Raiola știe că va da lovitură în vara lui 2021.
La naționala mare a Norvegiei, Haaland a marcat 6 goluri în 8 partide. La tineret, în schimb, Haaland a rupt plasele. Într-un meci de la Mondialul sub 19 ani, norvegianul a dat 9 goluri, cu Honduras.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo