Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Euro 2020 | Bayern a pus ochii pe un jucător care a făcut furori la turneul final

Ion Alexandru

Publicat 04/07/2021 la 10:51 GMT+3

Euro 2020 | Jeremy Doku are doar 19 ani, dar șefii lui Bayern îl monitorizează de mai bine de 2 ani. Puștiul belgian de Rennes și-a dat examenul foc în fața redutabilei defensive italiene și Bayern nu mai vrea să aștepte.

Euro 2020: Jérémy Doku a obținut un penalty cu Italia

Credit imagine: Getty Images

Jeremy Doku a dinamizat banca stângă a atacului Belgiei și s-a dovedit un înlocuitor bun pentru Eden Hazard în meciul din optimi cu Italia. Defensiva atăt de lăudată a "Squadrei Azzurra" a fost surprinsă de sprintul lui Doku din finalul primei reprize și Lukaku a redus din diferență din penaltyul scos de extrema de la Rennes.
Doku are doar 19 ani, dar tehnica sa în regim de viteza este deosebită. Chiar și așa, Bayern vrea să-l mai vadă un sezon în Franța.
Bayern are două ținte de la Rennes. Dorit și de Real Madrid, mijlocașul central Camavinga ar putea totuși să aleagă Germania. Bayern a dezvoltat o adevărată tradiție în aducerea jucătorilor francezi de mare valoare la vârste cât mai fragede. În acest moment ăn lotul campioanei Germaniei sunt 7 francezi. Dintre aceștia, Coman, Tolisso, Heranndez și Pavard au fost la Euro 2020.
Camavinga va merge cu naționala u23 a Franței la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar o discuție în privința transferului său va fi denmarată după 10 august.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo