Articol scris de Cătălin Furculescu (footballscouting.ro)
Matthew Hoppe este, pentru moment, exemplul de jucător care nu trebuie să îndeplinească condiția de junior minune pentru a intra în prima echipă, livrând în primul meci în care marchează direct o triplă, la doar al treilea meci pe care îl începe ca titular.
Tânărul american născut in California a venit în Germania de la Academia Barcelonei din Arizona, reușind să marcheze un singur gol în cele 16 apariții pentru echipa secundă a lui Schalke 04.
Bundesliga
Surpriză uriașă la Augsburg, Bayern pierde 0-1. Borussia Dortmund e lider în Bundesliga
17/09/2022 LA 15:37

Matthew Hoppe, speranța lui Schalke

Abilitățile tehnice ale lui Hoppe sunt cele specifice ale unui atacant pur sânge. La 1.90m se poate lupta cu fundașii adverși, fiind un destinatar perfect pentru centrările în careu. Dincolo de forță și alonjă, americanul nu pare de a se da în lături de la execuții tehnice remarcabile, martor fiind primul gol marcat în meciul cu Hoffenheim, unde l-a lobat cu rafinament pe Oliver Baumann. Printre calitățile lui, am mai remarcat și capacitatea anticipație și de a găsi spațiile în care poate primi mingea în careul advers.

American Hoppe

În clipa de față, Matthew Hopoe este doar o sclipire într-o tresărire de orgoliu a lui Schalke, oferind o gură de oxigen pentru o echipă total desaturată. Rămâne de văzut daca un puști de 19 ani care nu are experiența presiunii va avea capacitatea de a fi un pion important in jumătatea de sezon pe care Schalke o mai are la dispoziție pentru a rămâne in Bundesliga.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

EUROSCOUT, a 18-a ediție, cu Cătălin Furculescu

Bundesliga
Accidentare de coșmar pentru Marco Reus! Germanul ar putea rata Cupa Mondială din Qatar
17/09/2022 LA 14:48
Bundesliga
Muller a dezvăluit trei momente în care a fost aproape de a părăsi Bayern! Ce ofertă a primit
14/05/2022 LA 13:18