Erling Haaland are pe masă oferte de la multe echipe uriașe, cu Real Madrid și Barcelona în prima linie pentru un transfer chiar în această iarnă. Haaland a avut cifre fantastice de la transferul la Borussia Dortmund, dar discuțiile privind viitorul său l-au afectat.
Norvegianul a răbufnit după victoria cu 5-1 în fața lui Freiburg. Haaland a dat 2 goluri și a intrat în cartea de istorie a clubului. Atacantul de 21 de ani a marcat in minutele 45 si 75 golurile prin care Borussia Dortmund a ajuns la 2000 de reusite in campionat pe teren propriu.
Doar rivala Bayern Munchen are mai multe goluri marcate in meciurile de acasa disputate in Bundesliga (2629).
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
IERI LA 05:59
Haaland a răspuns sincer la întrebările referitoare la un eventual transfer.
"Borussia Dortmund a pus o presiune uriașă asupra mea pentru a rezolva situația. Eu vreau doar să joc fotbal. Asta înseamnă că vom lua o decizie cât mai repede. Nu am vorbit până acum despre asta pentru că respect acest club și pe fanii din Dortmund"
Replica Borussiei a venit rapid prin vocea directorului general Watzke: "Erling este o persoană spontană. Are acest drept. Nu este nici o problemă între noi, dar trebuie să înțeleagă că nu vom lua o decizie în vară. Acum trebuie să decidem în privința viitorului său la Dortmund sau în altă parte"
UNDE VA JUCA ERLING HAALAND ÎNCEPÂND DIN FEBRUARIE?

Haaland și clauza eliberatorie

Haaland are opțiunea de a părăsi Dortmund la finalul acestui sezon, când va deveni activă clauza sa de reziliere de 75 de milioane de euro.
Cu toate acestea, fostul mare fotbalist al Borussiei Dortmund, Sebastian Kehl, speră că golgheterul echipei va continua să joace pentru mult timp de acum încolo pe Westfalen Stadion.
Citește și:
Întrebat despre viitorul lui Haaland la o conferință de presă, Kehl a declarat cu sinceritate:
„Situația este foarte clară, el are posibilitatea de a-și rezilia contractul în vară. Există de asemenea mai multe motive pentru care Haaland se simte foarte bine la Borussia Dortmund și de aceea noi ca și club suntem în continuare o opțiune foarte bună pentru el. Ne vom așeza la negocieri cu Erling și cu echipa lui în săptămânile următoare și vom discuta intens despre viitorul său”.
Englezii au anunțat recent că Manchester City este dispusă să reinvestească în vară cele 65 de milioane de euro pe care le va primi de la Barcelona în schimbul starului Ferran Torres pentru a-l aduce pe golgheterul Borussiei Dortmund, Erling Haaland.
https://i.eurosport.com/2022/01/13/3287387.jpg
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56
Bundesliga
Reacția celor de la Borussia Dortmund după ce Haaland s-a plâns de presiunea pusă asupra lui
17/01/2022 LA 13:13