Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Schalke a pus capăt seriei dezastruoase spulberând-o pe Hoffenheim! Premieră absolută în Bundesliga

Nicu Savin

Actualizat 09/01/2021 la 22:37 GMT+2

Schalke 04 risca să doboare un record negativ în Bundesliga, dar formația din Genselkirchen a evitat in extremis acest lucru, învingând-o categoric pe Hoffenheim în etapa a 15-a din Bundesliga.

Matthew Hoppe a marcat un hattrick pentru Shalke în victoria, scor 4-0, împotriva lui Hoffenheim

Credit imagine: Getty Images

Week-end-ul din Bundesliga a început cu o surpriză uriașă, Bayern pierzând cu 3-2 la Gladbach după ce a condus cu 2-0, iar astăzi etapa a continuat cu un nou rezultat notabil.
Schalke 04 a obținut prima victorie în campionat după aproape un an. Ultima victorie a "minerilor" data din 17 ianuarie 2020. De atunci, Shalke a jucat 31 de meciuri în campionat fără a mai obține vreun succes și risca să doboare un record negativ.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Schalke a câștigat după aproape un an în Bundesliga

Elevii proaspăt instalatului Christian Gross au reușit totuși să oprească această serie negativă și nu au făcut-o oricum, ci printr-o victorie la scor în fața celor de la Hoffenheim. Tânărul american Matthew Hoppe a marcat un hattrick (min.42, 57 și 63), în timp ce marocanul Amine Harit a marcat golul de 4-0 (min.80).
Victoria în sine a fost o reală performanță pentru Schalke, în timp ce reușitele lui Hoppe au marcat o premieră pentru fotablul german. Atacantul de numai 19 ani a devenit primul american care marchează un hattrick în Bundesliga. Astfel, el se anunță un fotbalist de mare perspectivă, înfroșând rândul fotbaliștilor de peste ocean care au început să impresioneze în ultima vreme în campionatele tari ale Europei.
Prin victoria de astăzi, Schalke a scăpat și de ultima poziție în clasament. Echipa lui Gross a acumulta 7 puncte, cu unul mai mult decât Mainz, o altă formație cu numai un succes în acest sezon, care astăzi a fost învinsă cu 2-0 pe teren propriu de Eintracht Frankfurt, viitoarea adversară a lui Schalke în Bundesliga.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo